Iata cum poti face Touch ID mai precis

Touch ID precis

  Touch ID este sistemul implementat de catre compania Apple in iPhone 5S pentru a permite deblocarea terminalelor si autorizarea de plati folosind amprente. Sistemul a fost mai apoi transferat la iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2, el fiind dramatic imbunatatit pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna.

  In ciuda imbunatatirii software-ului si a senzorului de citire a amprentelor, exista totusi situatii in care exista loc de mai bine. In aceasta idee, cineva a descoperit o metoda foarte usoara prin care Touch ID poate deveni mult mai precis decat in trecut si totul este atat de simplu incat oricine poate urma pasii de mai jos.

To start training, go to Touch ID & Passcode in the Settings app. It will ask you for your passcode to change Touch ID settings. From here, touch one of your added fingerprints to the Touch ID sensor. You’ll see the entry for that fingerprint is highlighted temporarily, which means it just recorded more data. Do this for a while, walking it to different parts of your fingerprint, and you should notice Touch ID start unlocking your phone faster than before.

Cum pot face iPhone sa se deblocheze mai repede cu Touch ID

  Conform instructiunilor date de catre cel care a descoperit procedura, simpla atingere a butonului Touch ID va face sistemul mai precis. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati meniul Passcode & Touch ID din aplicatia Configurari si sa atingeti butonul Home cu degetele pe care le aveti inregistrate deja in Touch ID.

  In momentul in care unul dintre degetele voastre inregistrate atinge butonul veti vedea in meniu indicata intrarea pentru inregistrarea amprentei. Conform indicatiilor, aceste recunoasteri facute in meniu reprezinta citiri ale amprentei si implicit inregistrarea de date, astfel ca atingerea fiecarui deget din diverse unghiuri va actualiza imaginile salvate deja de Touch ID.

  Dupa o sesiune de atingeri facuta in aplicatia Configurari ar trebui sa aveti un Touch ID mai precis. In concluzie, a functionat metoda pentru voi ?

PS: Aici puteti afla cum faceti Touch ID utilizabil iarna.