Prima Pagina aplicatii Iata modul uimitor in care un designer foloseste un Magic Trackpad pentru...

Iata modul uimitor in care un designer foloseste un Magic Trackpad pentru a crea ilustratii digitale

0

  Apple si-a promovat intotdeauna produsele ca fiind magice, insa un designer american ne arata de ce aceasta afirmatie este adevarata. In clipul video de mai sus o aveti prezentata pe Michelle Vandy, un designer de succes care a fost nevoita sa invete sa deseneze cu nasul folosind un Magic Trackpad al celor de la Apple.

  Dupa numeroase probleme generate de stresul aplicat asupra mainilor in timpul desenului, ea a realizat ca poate face acelasi lucru folosind nasul. Cativa ani mai tarziu, ea sustine ca poate obtine cu nasul desene cel putin la fel de bune precum in cazul utilizarii mainilor, ea folosind un trepied pentru a-si aduce Magic Trackpad-ul aproape de cap pentru utilizare.

I was sitting in my room late one evening fiddling around with this external touchpad I had lying on my desk and without thinking, lifted it up to eye level and touched it with my nose. “Click”. I tried swiping too – it worked! I opened up photoshop with shaking fingers, hadn’t opened it in months! I had a few more goes holding the trackpad to my nose and swiping left and right, up and down and the movements felt strangely natural to me.

  Folosind aplicatii dedicate designerilor care creeaza ilustratii pe Mac-uri, Vandy resueste sa produca ilustratii profesionale pe care multi nu le pot realiza folosindu-si mainile. Desigur ca acest caz este unul extrem de rar, dar care ne demonstreaza totusi ca “magia” din spatele produselor Apple este cat se poate de reala.