Iata cum poti face Touch ID sa functioneze complet sau mai usor iarna

Touch ID iarna

  Daca ati folosit iPhone-urile afara in cursul acestei ierni, atunci probabil ati avut probleme in a utiliza sistemul Touch ID. Mai exact, dupa cateva minute petrecute in frig cu mainile expuse la temperaturile reci, probabil ati sesizat ca deblocarea se face dupa cateva tentative esuate, sau devine imposibila.

  Inainte sa va ganditi ca problema sta la cititorul de amprente al terminalelor iPhone, va spun ca in realitate problema este la voi. Mai exact, pielea afectata de temperaturile scazute poate face imposibila in anumite cazuri autorizarea deblocarii sau platii facute folosind Touch ID, iar in aceasta situatie va trebui sa faceti o simpla procedura pentru a aduce lucrurile la normal.

  Mai exact, atunci cand va aflati in frig va trebui sa adaugati o noua amprenta in Touch ID si sa va scanati degetele inghetate. Inregistrand amprentele degetelor voastre si in aceste conditii va asigura o mult mai usoara deblocare a terminalelor chiar si atunci cand va aflati in frig, astfel ca nu va trebui sa mai folositi un cod de siguranta.

Cum folosesc Touch ID in frig mai usor ?

  Pentru a inregistra o amprenta noua in sistemul Touch ID va trebui sa accesati aplicatia Configurari a iOS 8. Acolo cautati meniul Touch ID, faceti un slide inspre partea de jos a ecranului si cautati butonul adaugare amprenta, pe care va trebui sa il apasati si sa urmati instructiunile afisate pe ecran.

  Touch ID permite adaugarea a pana la 5 amprente in sistem, compania Apple considerand ca nu este necesar un numar mai mare. Partea pe care unii dintre voi nu o stiu deja este ca pentru fiecare amprenta inregistrata in Touch ID puteti scana toate degetele mainilor voastre si Touch ID le va tine minte.

  In aceasta idee puteti avea orice deget inregistrat in Touch ID pentru autorizarea a orice doriti voi, dar in cazul de fata trebuie sa faceti totul in frig.