Semi-Restore iOS 8.1.2 este acum posibil pe iPhone, iPad si iPod Touch

Semi-Restore iOS 8.1.2

  Semi-Restore este un program dezvoltat cu aproximativ doi ani de zile in urma ca raspuns la necesitatea de a pastra o solutie de jailbreak si de a curata iDevice-urile de fisiere nedorite. In aceasta idee, Semi-Restore ne permite sa facem un re-restore terminalelor noastre fara a reinstala sistemul de operare, dar si fara a pierde jailbreak-ul facut.

  Practic programul Semi-Restore sterge toate fisierele care nu sunt in mod normal disponibile dupa o instalare curata, lasand doar cele necesare jailbreak-ului. Programul a fost folosit de sute de mii sau poate chiar milioane de utilizatori de solutii de jailbreak de-a lungul timpului si s-a dovedit a fi cea mai buna solutie de a pastra un jailbreak.

  In cursul noptii trecute Semi-Restore a fost actualizat de catre dezvoltatorul sau, el fiind acum compatibil cu iOS 8.1.2. Desi nu este deocamdata necesara utilizarea Semi-Restore avand in vedere ca jailbreak iOS 8.1.2 este posibil in momentul de fata si va fi posibil in viitor, programul este momentan util doar pentru cei comozi.

  Indiferent de situatie, puteti descarca programul Semi-Restore din aceasta pagina.