Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la CES 2015, dar nu asa cum te asteptai

Samsung Galaxy S6 CES 2015

  Diverse zvonuri aparute in ultimele luni au indicat faptul ca la CES 2015 vom vedea pentru prima oara Samsung Galaxy S6. Acele zvonuri sunt confirmate din nou de catre surse apropiate companiei coreene, insa se pare ca la mijloc exista si o nuanta, deoarece terminalul nu isi va face aparitia intr-o conferinta organizata de Samsung.

  Compania coreeana intentioneaza sa prezinte Samsung Galaxy S6 in cadrul CES 2015 doar pentru o serie de parteneri selectati. In aceasta idee, doar acele persoane vor avea ocazia de a vedea ceea ce pregateste Samsung pentru viitorul sau terminal, dispozitivul urmand a ramane in proces de dezvoltare pana, probabil, prin aprilie.

  Samsung Galaxy S6 va fi prezent la CES 2015 impreuna cu un model accesoriu si se zvoneste ca este vorba despre unitatea cu ecran curbat spre exterior. Daca Samsung va lansa doua terminale din seria Galaxy S6 in cadrul aceleiasi conferinte, atunci este clar ca vorbim despre o tentativa de a contra miscarea Apple de anul trecut.

  Conform informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba: un ecran QHD Super Amoled de 5.2 inch, Android 5.0, procesoare Exynos 7420 si Snapdragon 810 pe 64 de biti, 3 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare, camera principala de 20 megapixeli, camera frontala de 16 megapixeli si suport pentru viteze 4G+ de pana la 300 Mbps.