Twitter Video va fi un competitor direct al YouTube

Twitter Video

  In urma initiativei companiei Facebook de a concura direct cu YouTube, iata ca Twitter urmeaza exact acelasi drum. Twitter Video este denumirea unui nou serviciu de video sharing pe care compania americana il dezvolta, lansarea sa fiind anuntata inca de la sfarsitul anului trecut de catre un reprezentant al ei.

  Acum planurile par sa se apropie de final, cei de la Twitter pregatindu-se sa aduca in randul utilizatorilor noul Twitter Video. Desi zilele trecute s-a descoperit o pagina in cadrul Twitter care discuta functiile unui serviciu de streaming video, ele se refereau la un sistem de promovare a clipurilor video in cadrul retelei.

Aside from just watching video more easily on Twitter, you should be able to record, edit and share your own videos natively on Twitter too. Alongside short looping Vine videos, we think you’ll have fun sharing what’s happening in your world through native video.

  Asta specificau anul trecut cei de la Twitter, iar acum competitorul lor pentru YouTube este pregatit pentru lansarea oficiala. Sepreconizeaza ca in urmatoarele saptamani am putea avea Twitter Video disponibil pentru utilizare, el urmand a oferi o serie de functii similare celor ale YouTube, iar cu peste 200 de milioane de utilizatori in spate are sanse sa concureze serios cu serviciul Google.