iPad Pro – o noua imagine prezinta design-ul viitoarei tablete

iPad Pro iPad Air Plus

  iPad Pro, sau iPad Air Plus conform unora, este viitoarea tableta importanta pe care Apple se pregateste sa o lanseze pe piata. Avand in vedere proximiatatea cu privire la lansarea sa, astazi vedem o noua imagine in care este prezentat profilul tabletei, ea urmand a avea un design similar cu cel al tabletei iPad Air 2 lansata in cursul anului trecut de catre Apple.

  Imaginea ar fi fost obtinuta de catre un angajat al Foxconn zilele trecute si ea ar prezenta o tableta iPad Air Plus aflata in stadiul final de verificarea inaintea testarii in public. Conform informatiilor obtinute de catre angajatul Foxconn, tableta ar urma sa aiba o grosime situata intre 6.9mm si 7.5mm, ecranul sau urmand a avea intre 12.2 inch si 12.9 inch.

  Separat de aceasta schita nu avem alte dovezi solide ale faptului ca iPad Pro urmeaza sa fie lansata, dar multitudinea de zvonuri aparute indica acest lucru. Desi pana acum Apple nu a facut vreo afirmatie oficiala in legatura cu acest produst, se pare ca el este gandit pentru a fi vandut in mediul educational, iar asta multumita dimensiunilor generoase.

  Conform celor mai recente zvonuri, iPad Air Plus va fi lansata pe piata la inceputul acestui an, dupa Apple Watch, dar nimeni nu stie exact cand. In ceea ce priveste pretul, exista speculatii conform carora tableta ar urma sa aiba un pret de pornire de minim 700$ in magazinele Apple, dar ramane de vazut ce va decide compania americana.