Un nou tweak te ajuta sa identifici mai rapid orice melodie folosind Siri (Video)

  Incepand cu iOS 8 compania Apple a implementat suport pentru sistemul Shazam in asistentul sau personal Siri, astfel ca oricine poate afla rapid numele unei melodii pe care o aude. Totul are la baza activarea Siri si intrebarea asistentului care este denumirea melodiei auzite in jurul terminalului, acesta identificand-o folosind serverele Shazam.

  Intreaga procedura implica parcurgerea a doi pasi care v-ar putea costa identificarea melodiei, astfel ca in Cydia a aparut tweak-ul What’s that song, Siri? In clipul video de mai sus il veti prezentat si el permite intreprinderea unui gest pentru activarea Siri cu modulul de ascultare pentru recunoasterea melodiilor deja activat.

Requires iOS 8. Invoke Siri’s music tag feature (powered by Shazam) through Activator. Only works with Siri in English for now. Configure Activator from Settings.

  What’s that song, Siri? functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator, astfel ca gestul folosit pentru activare trebuie setat in meniul sau de configurari. What’s that song, Siri? este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.