CES 2015 – Western Digital va prezenta cel mai rapid HDD din lume

Western Digital

  Western Digital va fi prezenta anul acesta la CES 2015 cu cateva produse noi, insa printre ele se numara unul extrem de interesant. Mai exact, vorbim despre cel mai rapid HDD hibrid din lume, compania Western Digital sustinand ca el ofera cel mai bun pret per GB si pret per performanta din categoria sa.

  Western Digital a dezvoltat acest HDD hibrid de 4 TB folosind o interfata SATA Express PCI-e, ea fiind compusa dintr-un mediu de stocare de 4 TB de 3.5 inch si un SSD de pana la 128 GB. Practic cei de la Western Digital au combinat un HDD si un SSD intr-un singur hard-disk si il prezinta ca fiind cel mai rapid HDD din lume.

WD has announced that it will demonstrate the “world’s fastest” 4TB hybrid drive at the SATA-IO booth (#205) during Storage Visions 2015 on January 4 to 5. WD’s prototype drive features the SATA Express PCI-e interface, a 4TB 3.5-inch hybrid hard drive form factor, and up to 128 GB SSD, and is designed with a heavy focus on performance and GB-per-dollar solutions for desktop and gaming applications.  

  Compania WD sustine ca utilizatorii vor benefica de un cache mai mare pentru fisiere, acesta urmand a fi de pana la 64 GB. In aceasta idee, performantele generale de citire/scriere vor fi radical imbunatatite HDD-ul companiei obtinand un scort de 4459 puncte in testele facute folosind PCMark8.

  Pentru ca vorbim despre un mediu de stocare hibrid, el va avea probabil si cateva probleme in versiunea initiala, insa deocamdata nu se stie nici macar cat va costa. Mai multe vom afla dupa prezentarea oficiala care va avea loc in cadrul CES 2015.

4 COMENTARII