TAGG te ajuta sa monitorizezi mai eficient locatia animalului tau de companie – CES 2015

TAGG CES 2015

  TAGG este un produs prezentat in cadrul CES 2015 pentru iubitorii si detinatorii de animale de companie, el ajutandu-ne sa monitorizam mai rapid locatia acestora. Folosind aceasta zgarda echipata cu un GPS ne putem monitoriza locatia animalelor de companie indiferent unde acestea s-ar afla, el transmitand informatii catre o aplicatie dedicata instalata in iPhone sau alte smartphone-uri.

  TAGG este conceput pentru a functiona deocamdata cu doar un operator de telefonie mobila din SUA, insa el va putea fi personalizat pentru a putea fi utilizat oriunde in lume. Partea si mai interesanta este ca el poate fi utilizat impreuna cu produse ale unei companii specializate pe crearea de dispozitive de securitate pentru locuinte, oferind astfel mai multa functionalitate.

TAGG – zgarda pentru monitorizarea locatiei animalelor de companie

  TAGG include si un senzor de caldura care ne atentioneaza de momentele in care animalul nostru de companie se afla intr-un mediu prea calduros sau prea rece, astfel ca vom sti imediat cand sa il luam in casa. Functia este special gandita pentru cei care au obiceiul de a isi lasa cainii sau pisicile in masini vara sau afara iarna, deci ea ar putea salva viata prietenului vostru necuvantator.

  Integrand TAGG cu sisteme de securitate pentru casa, zgarda poate debloca o usa sau un geam cand animalul se apropie de casa, sau poate trimite un mesaj daca el nu ajunge dupa o lunga perioada de timp. Toate aceste informatii sunt disponibile prin intermedul unei aplicatii dedicate pentru terminale mobile, produsul urmand a fi lansat in cursul acestui an pe piata, desi deocamdata nu se stie sigur cand,