Prima Pagina accesorii CES 2015: Ring – soneria inteligenta pentru usa ta

CES 2015: Ring – soneria inteligenta pentru usa ta

Ring CES 2015

  Ring este o sonerie inteligenta prezentata in cadrul CES 2015 si dupa cum probabil va imaginati deja, ea va va ajuta sa aflati mai rapid cine va viziteaza. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, vorbim despre o sonerie care are o camere incorporata si se interconecteaza cu o aplicatie pentru terminale mobile in ideea de a ne oferi imagini in timp real cu vizitatorii.

  Ring este echipata cu o camera HD 720p ce capteaza imagini la un unghi de 180 de grate si pana la 10 metri distanta de usa. Conectata prin aplicatia dedicata ea poate fi personalizata pentru a afisa imagini clare din apropiere, ea necesitand o conectare la un Wi-Fi HotSpot pentru a pute transmite imaginile pe internet catre aplicatia voastra oriunde v-ati afla.

  Ring are implementat un senzor care detecteaza miscarile, are night vision, un microfon si optiunea de a inregistra video direct in cloud. Mai mult decat atat, prin aplicatia dedicata ea ne trimite notificari atunci cand cineva o foloseste sau se afla in fata usii, astfel ca vom sti imediat doar daca cineva a ajuns din greseala in fata usii casei noastre.

  Ring este o sonerie extrem de interesanta si ca de obicei la final discutam despre pret si disponibilitate, aici aparand problemele. Deocamdata nu se stie cand va fi disponibila camera Ring, insa stim ca ea are un pret de vanzare de 200$, unul mare pentru persoanele normale ce nu sunt dispuse sa cheltuie atat de multi bani pe un gadget care sa le monitorizeze casa.

 • rundown

  nu e scump deloc. Asta e solutia ideala pt casa/apartament, mai ales cand esti plecat. Sa mai pui si o clanta cu senzor de amprenta la usa si n-ai treaba

 • geonyy

  La noi cred ca astea o sa se fure prima data

 • ggsm

  fara o masura de siguranta solida va disparea rapid de la usa :)))

 • rundown

  se poate preveni furtul prin plasarea in perete direct. Oricum daca tu nu esti suficient de prost sa dai detalii despre ce e vorba la toti colacatarii din bloc.. ar trebui sa fie in siguranta. Pare destul de mica si nu iese in evidenta

 • rundown

  si oricum in video-ul de prezentare baietii zic ca ti-o schimba daca este furata..