Belfie Stick – accesoriul perfect pentru a-ti filma posteriorul

Belfie

  Daca va place sa va faceti selfie-uri si ocazional mutati camera de la fata voastra la posterior, atunci pentru voi exista incepand de astazi un nou accesoriu numit Belfie Stick. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, vorbim despre un brat in care putem monta un terminal iPhone si care ne permite sa inregistram poze ale spatelui nostru.

  Facut popular de catre vedete precum Kim Kardashian, Rihanna, Miley Cyrus, Heidi Klum, Nicki Minaj, Cara Delevingne sau Jen Selter, termenul Belfie Stick a fost transformat intr-un produs. Compania care l-a produs are un website dedicat iubitorulor de selfie-uri, astfel ca produsul se va potrivi perfect cu publicul tinta al companiei.

Our users are our biggest indicator of selfie trends being that it’s the type of photo they post most often. We’ve noticed a huge spike in users taking butt selfies in recent months so the natural next step was for us to develop a device to assist our users in taking one.

  Inainte de a crea Belfie Stick, cei de la On.com au discutat cu peste 10.000 de “experti” in selfie-uri pentru a afla cum sa produca produsul perfect, iar rezultatul il vedeti in imagine. Practic acum toti cei care isi faceam selfie-uri cu fata isi vor putea prezenta posteriorul pentru intregul internet si aici nu vorbim doar despre femei, ci si despre bariatii care doresc sa se laude.

  Daca Belfie Stick va avea succe sau nu ramane de vazut, insa daca sunteti interesati de el, il veti putea cumpara la pretul de 80$ de aici.