Apple ar putea scoate din vanzare iPod Shuffle

iPod Shuffle vanzare

  In cursul anului 2014 compania Apple a scos din vanzare unui dintre produsele sale iconice spunand ca nu poate cumpara suficient de multe componente la preturi bune pentru a continua productia sa. Atunci vorbeam despre iPod Classic, insa acum vorbim despre iPod Shuffle, acest produs al companiei Apple fiind disponibil in cantitati limitate in magazinele sale fizice.

  Practic majoritatea Apple Store-urilor din SUA listeaza iPod Shuffle ca fiind indisponibil pentru achizitie pe loc sau cu livrare imediat, magazinul online Apple listand o perioada de 7 – 10 zile pentru livrare. Problema aceasta este de obicei intalnita atunci cand Apple schimba linia de produse sau renunta complet la un produs, insa in aceasta situatie nimeni nu stie ce este la baza.

According to multiple sources, supplies of the iPod Shuffle are dwindling across Apple’s physical retail and online channels. In fact, Apple has warned its retail employees that Shuffle supplies will be short for an unspecified period of time and that customers seeking to buy a Shuffle via a retail store should be directed to Apple’s online store.

  Compania Apple si-a anuntat angajatii in legatura cu probleme privind stocurile de iPod Shuffle in perioada imediat urmatoare, unii sustinand ca dificultati in a cumpara componente pentru ele ar fi problema. Apple a sustinut ca nu poate cumpara suficient de multe componente la preturi bune pentru a continua sa produca iPod Classic, asa ca in cazul acestui produs am putea vorbi despre o problema similara.

  Indiferent care ar fi sitautia, iPod-urile inregistreaza vanzari in scadere de cativa ani de zile si multi se intreaba cat va mai vinde compania Apple aceste produse. Poate ca un raspuns la intrebare il vom avea prin scoaterea din vanzare a iPod Shuffle, produsu generand oricum vanzari foarte mici in momentul de fata.