AlternateControls aduce in iOS 8 sistemul de control al Android

AlternateControls

  AlternateControls este un tweak lansat ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar prin intermediul sau putem implementa in iOS 8 sistemul de control al Android. Daca va veti uita la imaginea de mai sus veti observa ca vorbesc despre acele butoane pe care Android-ul le are in partea inferioara a ecranului, ele oferind acces la setarile unei aplicatii, permitand revenirea la ecranul initial, etc.

  In iOS 8 butoanele sunt implementate cu posibilitatea de a le schimba design-ul sau culoarea, activarea lor fiind facuta printr-un simplu gest efectuat oriunde in iOS. In cea ce priveste functionalitatea, avem clasica optiunea de a reveni la un meniu anterior, posibilitatea de a trece de la o aplicatie la alta, ori optiunea de a vedea o lista de aplicatii utilizate anterior.

AlternateControls offers a set of on-screen software buttons for iOS. 

  • Style the buttons using standard buttons or the modern “L” style buttons
  • Choose between black with white buttons or white with black buttons
  • Activate it by swiping up from the bottom of the screen at the chosen area set in settings or by using an optional Activator gesture
  • Choose between going back through all visited apps, toggling two apps for easy access to information, or hold the back button to access a list of previously visited apps
  • Supports all orientations

  AlternateControls functioneaza in orice orientare a ecranului, iar daca sunteti interesati de el il puteti gasi la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.