Apple TV este necesar sistemului HomeKit pentru controlarea unei case folosind Siri

 

Apple TV HomeKit Siri

  Apple TV este unul dintre produsele vechi ale companiei Apple, iar pentru noul sistem HomeKit dedicat controlarii obiectelor electronice din casele utilizatorilor el este necesar conform unor informatii noi. Mai exact, daca un utilizator intentioneaza sa controleze de la distanta diversele sisteme electronice din casa folosind Siri, el va trebui sa aiba un Apple TV care sa functioneze ca si hub.

  La CES 2015 au fost prezentate o multitudine de produse care permit controlarea luminii, a muzicii, a draperiilor, a usilor de garaj, a apei, etc, folosind HomeKit si Siri din iOS 8. Daca utilizatorul se afla in casa, atunci el poate controla prin Siri toate produsele electronice ce adminsitreaza actiunile mentionate anterior, insa daca el doreste sa le controleze de la distanta are nevoie de un Apple TV.

So, while commands like “Siri, turn off the lights in the living room” will always work while connected to your home Wi-Fi network, they won’t from the airport unless you have an Apple TV. But that’s it — you can still switch off the lights with an app, no Apple TV required. This behavior has been confirmed by a source close to HomeKit’s development as well as two launch partners who wish to remain anonymous. Only third-generation or later Apple TVs running software 7.0 or later will support HomeKit.

  Conform unei surse din interiorul Apple care lucreaza la dezvoltarea HomeKit, Apple TV-ul este necesar doar pentru controlarea casei de la distanta folosind Siri si comenzi vocale, inlocuirea Siri cu o aplicatie eliminand obligativitatea de a avea un Apple TV.

  Apple nu promoveaza integrarea HomeKit in Apple TV deoarece sistemul nu este 100% finalizat si nu ofera o experienta de utilizare grozava pentru posesorii de iDevice-uri. In aceasta idee nici producatorii dispozitivelor care permit controlarea casei de pe iDevice-uri nu se grabesc sa isi lanseze produsele deoarece Apple nu ofera un HomeKit lipsit de probleme.