IDBox iti permite sa folosesti multiple Apple ID-uri cu App Store, iTunes Store si nu numai

IDBox

 

  IDBox este un tweak disponibil din cursul noptii trecute pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem administra mai eficient multiple Apple ID-uri. Stiti prea bine ca in cazul in care doriti sa folositi multiple Apple ID-uri in aplicatia App Store, este necesar sa va delogati si sa va relogati pentru a le utiliza, acest tweak eliminand procedura.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza un buton in aplicatia App Store, el permitandu-ne sa facem rapid trecerea de la un cont la altul. Schimband contul se va schimba si tara pentru care utilizam acel Apple ID, insa totul foarte rapid, fara a trece prin procesoul standard de relogare.

Like many people, you have a lot of Apple IDs in different countries, if you want to login into another account, must go logout and enter username and passcode to login. But using IDBox, As long as one second to select an account which you want to login, AppStore will quickly switch to the account. One license can register 3 devices, upgrade, jailbreak unaffected. Support License Transfer.

  IDBox este disponibil la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia si contine suport doar pentru 3 Apple ID-uri.