Apple inventeaza husele Smart Cover care se inchid si se deschid singure, le prezinta lumii intregi (Video)

  Compania Apple este extrem de creativa si de-a lungul timpului si-a dovedit spiritul inovativ, in principal prin produsele pe care le-a lansat pe piata. Totusi, ceea ce vedem astazi nu intra in categoria produselor care vor fi lansate pentru consumatori, compania Apple folosindu-se de o idee inedita pentru a-si promova husele Smart Cover.

  In clipul video de mai sus veti vedea un stand de prezentare creat de catre Apple pentru Apple Store Regente Street Londra, dar si huse Smart Cover care se inchid si se deschid singure. Totul se intampla automat si utiliztorii pot urmari cu uimire procesul din afara magazinului, Apple incercand sa demonstreze in acest fel utilitatea acestor accesorii.

  Pentru ca vorbim despre huse Smart Cover, Apple foloseste cel mai probabil un sistem cu magneti pentru a le inchide si a le deschide singure, insa ideea in sine este interesanta. Practic Apple a reusit sa creeze in magazinul sau ceva, poate, unic si asta va convinge unii vizitatori sa puna intrebari despre husele care se inchid si se deschis singure prin geamul magazinului.

  Apple are probleme mari in ceea ce priveste vanzarile de tablete iPad, iar trucuri de acest gen nu vor face altceva decat sa trezeasca interesul unor consumatori cu privire la aceste produse, chiar daca e putin probabil ca ele sa ajute la cresterea vanzarilor.