Prima Pagina accesorii Apple inventeaza husele Smart Cover care se inchid si se deschid singure,...

Apple inventeaza husele Smart Cover care se inchid si se deschid singure, le prezinta lumii intregi (Video)

  Compania Apple este extrem de creativa si de-a lungul timpului si-a dovedit spiritul inovativ, in principal prin produsele pe care le-a lansat pe piata. Totusi, ceea ce vedem astazi nu intra in categoria produselor care vor fi lansate pentru consumatori, compania Apple folosindu-se de o idee inedita pentru a-si promova husele Smart Cover.

  In clipul video de mai sus veti vedea un stand de prezentare creat de catre Apple pentru Apple Store Regente Street Londra, dar si huse Smart Cover care se inchid si se deschid singure. Totul se intampla automat si utiliztorii pot urmari cu uimire procesul din afara magazinului, Apple incercand sa demonstreze in acest fel utilitatea acestor accesorii.

  Pentru ca vorbim despre huse Smart Cover, Apple foloseste cel mai probabil un sistem cu magneti pentru a le inchide si a le deschide singure, insa ideea in sine este interesanta. Practic Apple a reusit sa creeze in magazinul sau ceva, poate, unic si asta va convinge unii vizitatori sa puna intrebari despre husele care se inchid si se deschis singure prin geamul magazinului.

  Apple are probleme mari in ceea ce priveste vanzarile de tablete iPad, iar trucuri de acest gen nu vor face altceva decat sa trezeasca interesul unor consumatori cu privire la aceste produse, chiar daca e putin probabil ca ele sa ajute la cresterea vanzarilor.

 • doe

  Ce chestie inutila – bravo Apple – contribui cu nimic la avansul tehnologiei .

 • Stiu ca trollezi doar ca sa spui ceva rau de Apple, dar nu prea vad ce legatura are ideea ta cu ceea ce a facut Apple.

 • doe

  Pai altii inventeaza lucruri utile , tehnologii avansate , iar Apple face trucuri prin magazine ca sa-si vanda tabletele . Nu m-ar mira sa fie ceva magneti prin masa aia pe care sunt postate tabletele , si care sa deschida husele .

 • Magneti, eu despre ce-am vorbit in articol?

 • rundown

  Cica huse inteligente care se deschid singure, inventate de Apple :))

 • Jack

  Baieti, nu va agitati ca nu si-a asumat nimeni “inventia” asta, e doar un truc de marketing; adevarul e ca (si) titlul articolului induce in eroare…

 • AppleForever

  ofticosilor,cand ai pe piata cea mai rapida tableta din lume te cam doare un p_ _ _ a de ce zic unii si altii doar sa se bage in seama

 • Claudiu

  WOOOWWWWWWW!!!! So cool, dar INUTILA TOTAL!

 • EuGeorge

  Problema la acest articol este faptul ca citesti titlul si devii curios sa vezi ce accesoriu super a inventat Apple, iar dupa ce citesti aflii doar ca tot ce a inventat este defapt o strategie de marketing si nu este absolut nimic inovator sau util pt nimeni altcineva decat pt Apple.

 • Apple4Ever

  Ce dobitoci astia de la Apple! In loc sa-si promoveze tabletele asa cum fac Samsug si Microsuft, facand misto de concurenta

 • doe

  @AppleForever – cap ai (presupun) , creier ce-ti mai trebuie . Gandeste Apple pt tine !

 • EuGeorge

  Bravo @Apple4Ever, felicitari, din cauza ta si acelor ca tine Apple scoate anual acelasi produs cu alt ambalaj. Dc s-ar obosii Apple sa faca imbunatatiri sau upgrade-uri sau sa implementeze cv nou in telefoane sau tablete când exista cei ca tine care îi venereaza.
  Apple este singura companie din lume care poate sa vândă acelasi ca**t 2-3 ani la rand si asta doar din cauza celor ca tine Apple4ever 😉

 • Mihai

  E cel mai prost titlu.

  Apple nu inventeaza nimic. Husele sunt normale. Doar au bagat magneti in masa.

 • Claudiu

  Si noi cei care ne bazam pe Zaone ca nu ne minte…

 • crixalis

  AppleForever e un caz pierdut si trebuie sa-l tratam ca atare. In general trebuie sa fim mai buni cu cei cu probleme.