Prima Pagina 4G iPhone 6 si iPhone 6 Plus – diferentele dintre modelele decodate T-Mobile...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – diferentele dintre modelele decodate T-Mobile si SIM-free vandute de Apple in SUA

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero

  Saptamana aceasta v-am spus ca Apple a inceput sa vanda oficial modele decodate ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Apple Store-urile sale, insa acest lucru se intampla de cateva luni de zile. Diferenta dintre ceea ce se intampla atunci si ceea ce se intampla acum este ca Apple vinde anumite modele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in parteneriat cu T-Mobile, in timp ce acum vinde si iPhone 6 si iPhone 6 Plus SIM-free.

  La baza ambele tipuri de iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt decodate si pot fi utilizate in orice retea daca le activati cu o cartela din Romania, insa la mijloc exista si un factor diferentiator intre ele. Mai exact, este vorba despre frecventele pe care fiecare dintre cele doua tipuri de iPhone 6 si iPhone 6 Plus le suporta, iar aici ar putea aparea probleme pentru unii dintre voi.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus T-Mobile si SIM-free – ce diferente exista ?

  Terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus T-Mobile sunt modelele A1549 si A1522, in timp ce terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus SIM-free sunt modelele A1586 si A1524, ele suportand frecvente usor diferite. Terminalele SIM-free sunt exact modelele vandute in Europa si implicit in Romania, in timp ce modelele T-Mobile sunt vadute in principal pentru SUA deoarece suporta multe frecvente locale.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus T-Mobile

  In imaginea de mai sus aveti frecventele suportate de catre iPhone 6 si iPhone 6 Plus T-Mobile si, ele functioneaza pe retelele 3G din Romania, iar pe cele 4G ar trebui sa functioneze, in principiu peste tot in Romania. Nu am intalnit utilizatori care sa aiba terminale din SUA si sa nu poata folosi reteaua 4G a operatorilor de telefonie mobila in Bucuresti, insa in provincie ar putea fi probleme de incompatibilitate, frecventele utilizate fiind diferite.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus SIM-free

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus SIM-free sunt compatibile cu toate retelele de telefonie mobila din Romania si functioneaza pe toate frecventele 4G, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. In aceasta idee, terminalele cu aceste coduri pot fi utilizate fara probleme in tara noastra indiferent unde va aflati, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in prinvinta lor.

  Avand in vedere ca ambele tipuri de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au exact acelasi pret, nu exista motive sa cumparati un model T-Mobile.

 • Alex

  Salut zaone, confirm ce ai spus tu mai sus. Am cumparat acum 3 zile din SUA un iPhone 6+ sim free si este modelul A1524. Functioneaza 4g-ul fara probleme.

 • RVL

  Maine primesc modelul t-mobile. Dau vesti despre 4g

 • Am cumparat un iphone 6 prin Octombrie din SUA cu sim t-mobile si funcționează in toate rețelele de la noi(si 4G) deci neverlock…..MAXIM

 • LarryBML

  Eu am i6 model 1549, teoretic modelul T-Mobile, dar el a fost cumparat de la Telekom Romania, iar din verificari reiese ca lotul de iphone-uri luat de Telekom pentru lansare a fost achizitionat cumva de la AT&T. Deci? 1549 este modelul pentru T-Mobile sau nu? Referitor la semnal : 4G Vodafone Ro, functioneaza atat in Bucuresti cat si in provincie.

 • qqq

  1549 si io cumparat T mobile USA. Merge 3g/4g perfect. Probabil cel de la T Mobile Romania au ales acelasi model (1549) fiind compatibil fara probleme pe retelele noastre locale. Vodafone si Orange Romania au alte modele in ofertele lor. Deci fara probleme, care sunteti peste ocean si vreti sa-l cumparati, do it! 😀

 • tswhite

  Bla bla,luat una bucata i6 din apple store Miami la lanasare,inclusiv 4g pe orice retea din Ro ! Model A1549 !