Prima Pagina Apple Apple va vinde in mod oficial iPhone 6 si iPhone 6 Plus...

Apple va vinde in mod oficial iPhone 6 si iPhone 6 Plus decodate incepand de astazi in SUA

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero
iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in luna septembrie de catre compania Apple si atunci cei din Cupertino au comercializat versiuni decodate ale ambelor terminale. Totul a fost facut neoficial totusi, unii reprezentanti ai Apple Store-urilor sutinand ca terminalele cumparate la pret intreg din magazinele companiei Apple ar fi codate in reteaua T-Mobile.

  Activarea unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus cu o cartela a unui operator din afara SUA decoda terminalele si permitea utilizarea lor, dar Apple tot nu afirma ca vinde terminale decodate prin magazinele sale. Ei bine acest lucru se va schimba incepand de astazi, Apple va comercializa terminalele fara o cartela SIM inclusa, asa cum se intampla acum.

  Practic nu va exista vreo diferenta intre terminalele comercializate pana acum cu o cartela T-Mobile inclusa, nici macar in ceea ce priveste preturile. Terminalele vor fi comercializate atat prin Apple Store-urile fizice, cat si prin Apple Store Online, astfel ca le veti putea cumpara de oriunde, conditia fiind ca ele sa fie cumparate la pretul intreg de vanzare.

  Apple a avut in fiecare an obiceiul de a pune in vanzare versiuni decodate ale iPhone-urilor la cateva luni dupa lansare, dar asta desi compania le vindea decodate, numai in afara SUA, chiar din prima zi.

 • Julian

  Eu am comandat iPhone 6 in Romania, de la un magazin romanesc, exact in saptamana lansarii oficiale in Romania; mi-a venit in 2 zile, model A1549, cu un sim Verizon!
  Mi-a cam fost frica, deh…credeam ca acest model nu va merge cu retelele noastre; l-am probat cu Orange, Vodafone si Digi – functioneaza cu toate, in 4G (mai putin Digi…).

 • Spirventes

  Totusi, are cineva idee de ce stocurile sunt limitate la operatorii de telefonie mobila din Romania? De exemplu, la Telekom, nici pana in prezent nu am reusit sa imi iau iPhone 6 la abonament! Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva, de cand am eu iPhone (primul a i4). Sunt probleme cu procesul de fabricatie?

 • Daliboru22

  Ce mascarada de 2 lei din partea apple… Am cumparat iphone 6 tmobile din prima zi de disponibilitate in sua si exact cum zicea si zaone, e perfect decodat…-merge fara probl in vodaf ro.

 • AlexD

  Deci pana la urma modelul A1586 merge ok pe 4G Orange Romania?

 • Pingback: iPhone 6 si iPhone 6 Plus – diferentele dintre modelele decodate T-Mobile si SIM-free vandute de Apple in SUA()