Apple va vinde in mod oficial iPhone 6 si iPhone 6 Plus decodate incepand de astazi in SUA

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero
iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in luna septembrie de catre compania Apple si atunci cei din Cupertino au comercializat versiuni decodate ale ambelor terminale. Totul a fost facut neoficial totusi, unii reprezentanti ai Apple Store-urilor sutinand ca terminalele cumparate la pret intreg din magazinele companiei Apple ar fi codate in reteaua T-Mobile.

  Activarea unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus cu o cartela a unui operator din afara SUA decoda terminalele si permitea utilizarea lor, dar Apple tot nu afirma ca vinde terminale decodate prin magazinele sale. Ei bine acest lucru se va schimba incepand de astazi, Apple va comercializa terminalele fara o cartela SIM inclusa, asa cum se intampla acum.

  Practic nu va exista vreo diferenta intre terminalele comercializate pana acum cu o cartela T-Mobile inclusa, nici macar in ceea ce priveste preturile. Terminalele vor fi comercializate atat prin Apple Store-urile fizice, cat si prin Apple Store Online, astfel ca le veti putea cumpara de oriunde, conditia fiind ca ele sa fie cumparate la pretul intreg de vanzare.

  Apple a avut in fiecare an obiceiul de a pune in vanzare versiuni decodate ale iPhone-urilor la cateva luni dupa lansare, dar asta desi compania le vindea decodate, numai in afara SUA, chiar din prima zi.