Sons of Anarchy The Prospect – un nou FPS pentru iPhone si iPad (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=u4RvvMKk2wk

  Sons of Anarchy The Prospect este un joc pe care il vom avea disponibil in App Store in perioada urmatoare, iar in clipul video de mai sus ii puteti vedea gameplay-ul. Vorbim despre un first person shooter facut in baza unui seria TV de drama, el avand in centru o poveste complexa in care fiecare dintre deciziile voastre va stabili modul in care va evolua desfasurarea actiunii.

  Mai exact, dezvoltatorii Sons of Anarchy The Prospect au creat un titlu care poate avea multiple finaluri, fiecare dintre ele fiind legat de anumite decizii luate in timpul jocului de catre noi. Partea buna pentru titlurile de acest gen este ca in cazul in care jocul nu se pare interesant si dorim sa il rejucam, vom avea parte de o poveste complet diferita daca luam decizii diferite.

  In trailerul de mai sus pentru jocul Sons of Anarchy The Prospect avem ocazia de vizualiza o parte din actiunea de care vom avea parte dupa instalarea sa, ea fiind extrem de interesanta. De la controlarea unor motociclete sau masini si pana la folosirea unei game diversificate de arme, Sons of Anarchy The Prospect ne va oferi un gameplay demn de un joc al anului 2015.

  Sons of Anarchy The Prospect este dezvoltat pentru lansare in cursul acestui an si pe masura ce noi detalii vor fi disponibile, va voi anunuta.