Mac Mini cu 2 TB spatiu de stocare revine in Apple Store

Mac Mini ofera in sfasit utilizatorilor posibilitatea de a atasa un HDD de 2 TB in schimbul celui standard de 500 GB oferit de catre Apple pentru modelul de baza.

Mac Mini 2 TB

  Mac Mini a fost actualizat in cursul anului trecut, compania Apple implementand hardware imbunatatit in produsul sau, totul fara a schimba pretul practicat pentru comercializarea sa. Din pacate lansarea produsului a adus si eliminarea posibilitatii de a il achizitiona impreuna cu un HDD de 2 TB, compania Apple excluzand in mod neobisnuit aceasta optiune din cadrul magazinului sau online in cursul lunii octombrie, pastrand optiunea doar pentru MacBook-uri.

  In ciuda deciziei luate atunci, compania Apple a reintrodus in magazinul sau HDD-urile de 2 TB pentru Mac Mini, ele putand fi alese pentru orice configuratie in care este vandut micul produs. Apple a oferit initial optiunea doar pentru cele mai scumpe Mac-uri incepand din luna decembrie, deci toti cei care si-au cumparat un Mac Mini in preajma Craciunului au avut optiunea de a adauga acest HDD pentru doar 100$ in plus.

  Mac Mini este unul dintre cele mai vechi produse ale Apple si in cazul in care nu stiti nimic despre el, ei bine vorbim despre cel mai mic Mac existent, el avand disponibile doar componentele interne, fara ecran, tastatura, etc.

2 COMENTARII