SphereView transforma ecranul principal al iOS 8 intr-o sfera 3D

SphereView

   SphereView este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, el permitandu-ne sa transformam intregul ecran principal de aplicatii intr-o enorma sfera 3D. In imaginea de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului conceput pentru terminalele noastre si observati ca efectul generat de catre el este mai mult decat interesant.

  Conform dezvoltatorilor tweak-ului, sfera 3D creata in ecranul principal de aplicatii are disponibil si un efect de zoom, astfel ca putem apropia iconitele aplicatiilor vizibile in ea. Dupa cum se poate foarte usor observa, intreaga idee pare a fi imprumutata dupa cea a Apple folosita pentru a dezvolta interfata Apple Watch, astfel ca veti avea parte de o schimbare suficient de radicala.

SphereView is another perspective view of the SpringBoard in which replace the home screen with a fantastic 3D Sphere. Is zoomable so you can watch easily your apps even with a hundreds of them. Also have a Dock with your notifications apps. Works in portrait and landscape.

  SphereView este disponibil la pretul de 4$ in repo-ul BigBoss al Cydia.