Wallmart afiseaza wallpaper-uri aleatorii la fiecare blocare a unui iDevice

Wallmart

  Wallmart este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el oferindu-ne o functionalitate extrem de interesanta pentru terminale. Mai exact, tweak-ul este gandit pentru a modifica automat la fiecare blocare/deblocare imaginea de fundal, wallpaper, folosita pentru terminalul nostru in iOS 8.

  In imaginea de mai sus aveti prezentat ecranul de setari al Wallmart, el fiind disponibil in aplicatia Configurari pentru a permite personalizarea functionalitatii. Dupa cum puteti observa deja, acest meniu ne permite sa setam ca schimbarea imaginii de fundal sa fie facuta pentru ecranul de blocare sau ecranul principal, imaginile putand fi afisate aleator, cu efect de blur aplicat sau cu perspective zoom.

Wallmart is like WallCycler for iOS 8. Change wallpaper every time you lock your device, or with an activator gesture, or with an time interval. Shuffle the wallpapers or go trough it in order. Choose whether the wallpapers should have perspective zoom or not. For the ones who love blur: Wallmart also features an option to blur the wallpaper.

  Wallmart este disponbil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII