Apple breveteaza o camera sport competitoare GoPro

Apple breveteaza o camera sport care concureaza cu GoPro pentru a oferi iubitorilor de adrenalina posibilitatea de a inregistra toate actiunile sportive inregistrate oriunde si oricand.

Apple camera sport

  Apple a inregistrat in 2014 peste 2000 de brevete de inventie pentru tehnologii care ar putea fi implementate in viitoare produse, sau ar putea deveni viitoare produse. Printre ele se numara si un brevet de inventie pentru o camera sport care poate concura in orice moment cu produsele GoPro folosite de catre persoanele care indragesc adrenalina.

  In imaginea de mai sus puteti vedea produsul pe care Apple se gandeste ca l-ar putea produce intr-un moment sau altul, el semanand cu un smartwatch si nu neaparat cu o camera. Camera celor de la Apple poate fi montata sau purtata de catre utilizatori, exact precum una GoPro, deci ar fi in atentia aceleiasi baze de utilizatori.

Apple specifically mentions GoPro in its patent application, criticizing GoPro’s HD Hero2 digital cameras for creating “excessive wind resistance'” while mounted, and being “susceptible to damage” from vibrations. The camera discussed in Apple’s patent application could be attached to sports equipment and can even be used to capture underwater images and sounds.

  Produsul celor de la Apple ar putea fi extrem de usor controlat de catre Apple Watch si ar putea functiona inclusiv sub apa, unde ar putea inregistra tot ceea ce se intampla in jurul sau. In aceasta idee, camera brevetata de catre cei de la Apple ar oferi aceeasi functionalitate preucm o camera GoPro, sau i-ar putea depasi functionalitatea.

  Desi Apple descrie un produs grozav, ca in majoritatea brevetelor sale de inventie, realitatea este ca putin din tot ceea ce se prezinta in aceste aplicatii se transforma in realitate.