Filmarile pentru pelicula Steve Jobs au inceput in fost casa a CEO-ului Apple

Filmarile pentru pelicula Steve Jobs au inceput deja in casa familiei Jobs din Los Altos, Cupertino, filmul fiind produs in baza singurei biografii autorizate a fostului CEO.

Steve Jobs filmare 2

  Steve Jobs este denumirea filmului pe care compania Universal il va produce in baza singurei biografii autorizate a fostului CEO al companiei Apple, el fiind in proces de filmare. Intreaga pelicula este formata din 3 scene principale a cate 30 de minute fiecare, ele prezentand momente imporante din viata fostului CEO al companiei Apple.

  Dupa luni intregi de probleme cu contractare actorilor, cei de la Universal au inceput in sfarsit filmarile si in imaginea de mai sus aveti prezentata echipa care a pregatit garajul familiei Jobs pentru filmarea primelor scene. In aceasta locatie a fost conceputa compania Apple si au fost produse primele Mac-uri, ea fiind un punct important al filmului.

Steve Jobs filmare 1

  Casa situata in Los Altos California apartine parintilor adoptivi ai CEO-ului Apple, Steve Jobs, echipdele de filmare ajungand in cursul noptii trecute pentru a initia procesul de filmare. Michael Fassbender va interpreta rolul lui Steve Jobs in filmul produs de catre Universal, el fiind ales dupa ce Leonard DiCaprio sau Christian Bale au refuzat rolul.

  Partener in film ii va fi Seth Rogen, celebrul actor american urmand a interpreta rolul lui Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple si creator al primului calculator vandut de companie. Kate Winslet a fost aleasa drept unul dintre personajele feminine din film, cel mai probabil ultima sotie a lui Steve Jobs pentru rol fiind luata in considerare inclusiv Natalie Portman.

Steve Jobs filmare 3

 

  Jeff Daniels va interpreta rolul lui John Sculley, CEO-ul care l-a inlocuit pe Steve Jobs in urma concedierii din cadrul companiei americane, iar aici se incheie lista marilor actori participanti. Cei de la Universal au platit 30 de milioane de dolari pentru a cumpara drepturile de productie ale filmului si au incercat sa convinga o serie de actori cunoscuti sa joace in el.

  Din pacate nu se stie cand va fi lansat filmul in cinematografe, dar se speculeaza ca el va ajunge in cursul acestui an.

Steve Jobs filmare 3Steve Jobs filmare 4

Steve Jobs filmare 5