Facebook Messenger transcrie mesajele vocale primite

Facebook Messenger va transcrie automat mesajele vocale in texte vizibile in interfata de chat a aplicatiei, functia fiind utila pentru momentele in care nu putem asculta mesajele primite.

Facebook Messenger transcriere scris

  Facebook Messenger este una dintre cele mai utilizate aplicatii de mesagerie text pentru iPhone sau iPad, ea fiind singura care ne permite sa discutam cu prietenii retelei de socializare Facebook. Pentru ca aplicatia este extrem de populara, cei de la Facebook s-au gandit sa-i implementeze o noua functie extrem de importanta in viitor.

  Conform sefului diviziei care dezvolta Facebook Messenger in cadrul Facebook, David Marcus, aplicatia va permite transcriere mesajelor vocale trimise de catre prietenii nostri. Mai exact, orice mesaj vocal primit de la o persoana va putea fi transformat automat in text direct in aplicatie pentru a ne permite sa-l citim atunci cand nu-l putem asculta.

Today we are starting to roll out a small test that helps people read the voice clips they receive instead of having to play them out loud. So, for example, if you’re at a concert or in a meeting, and would prefer to read a voice clip from a friend, you now can if you’re part of the small test we’re rolling out.

  In imaginea de mai sus puteti vedea cum va functiona nou sistem, textele mesajelor transcrise fiind afisate direct in bula primita pentru un mesaj audio inregistrat de un prieten. Noua functionalitate a aplicatiei Facebook Messenger este testata acum cu un numar restrans de utilizatori, insa baza va fi extinsa pentru a oferi unui numar mai mare de persoane posibilitatea de a o utiliza.

  Cei de la Facebook nu au specificat exact regiunile geografice in care testeaza functia, insa daca o veti avea disponibila in aplicatia Facebook Messenger, o veti putea incerca acum. Avand in vedere ca vorbim despre o functie aflata in curs de testare in cadrul Facebook Messenger, nimeni nu stie cand urmeaza ea sa fie oferita oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca veti avea nevoie de rabdare daca ea va va fi utila.