iOS 9 ar putea functiona pe iPhone 4S

iOS 9 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si conform celor mai recente informatii el urmeaza sa fie compatibil cu terminalul iPhone 4S.

iOS 9 iPhone 4S

  iOS 9 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS, iar saptamana aceasta am aflat informatii detaliate despre terminalele care testeaza actualizarea pe care o pregateste Apple. Aproape 150 de terminale ruleaza in momentul de fata iOS 9 in diverse tari de pe glob, iar prin lista prezentata am regasit in mod surprinzator si iPhone 4S.

  iPhone 4S este vechi de 3 ani de zile si are probleme serioase in a rula corect iOS 8, asa ca testarea iOS 9 pe el este o miscare neasteptata din partea companiei Apple. In mod normal compania din Cupertino mentine un iPhone timp de 3 ani pe piata dupa care il scoate din vanzare, insa cu iPhone 4S lucrurile s-ar putea schimba.

  Din moment ce iOS 9 este testat pe acest terminal, este clar ca Apple are unele intentii de a il vinde in continuare si in 2016, dar totul va depinde de performantele pe care acesta le va avea. Daca performantele iPhone 4S nu vor fi in iOS 9 cel putin la fel de bune precum cele existente in iOS 8, atunci exista sanse minime ca actualizarea sa ajunga la el.

  Desi probabil vom vedea in viitor informatii privind compatibilitatea iOS 9 cu iPhone 4S, v-as recomanda sa nu va faceti mari sperante ca Apple va oferi aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminal. In cazul in care Apple va decide totusi sa ofere iOS 9 pentru iPhone 4S, va recomand de pe acum sa-l evitati, deoarece performantele sale vor fi nesatisfacatoare pentru majoritatea dintre noi.

  Acestea fiind spuse, cati dintre voi si-ar dori iOS 9 pe iPhone 4S ?