iOS 9 este testat pe iPhone 6 si iPhone 4S

iOS 9 este testat de catre compania Apple inclusiv pe iPhone 4S, batranul terminal fiind verificat pentru a se vedea daca poate rula aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 9

  Saptamana aceasta au aparut primele informatii care confirmau faptul ca iOS 9 este testat de catre compania Apple cu angajati din Cupertino, iar acum avem noi dovezi ale acestui proces. Fiksu este o companie de analizare a traficului de internet generat de terminale mobile in diverse aplicatii, ea descoperind nu mai putin de 145 de iDevice-uri distincte care ar testa iOS 9 in momentul de fata.

  92% dintre terminalele care ruleaza iOS 9 sunt din SUA, 2 in China, 2 in Cehia si cate unul in diverse alte tari de pe glob, cei din Cupertino testand noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Mergand mai departe Fiksu afirma ca 63% dintre terminale ruleaza pe iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, 12% pe iPad Air, 12% pe iphone 5S si 13% pe restul iDevice-urilor compatibile, inclusiv iPhone 4S.

2% of these iOS 9 devices (or 134 devices) have been spotted in the U.S. Meanwhile, 2 others were seen in China, 2 more in the Czech Republic, and 1 each in several more countries. 63% of the devices are iPhone 6 or 6 Plus’s, 12% are iPad Air 2’s, 12% are iPhone 5s devices, and 13% are “everything else,” including the iPhone 4s, 5 and 5c and the iPad 4, Air, mini 2 and mini 3.

  Faptul ca iOS 9 este testat acum nu mira pe nimeni avand in vedere cafoarte multe persoane se asteptau la asa ceva, insa surprinzator este faptul ca Apple il testeaza pe batranul iPhone 4S. Avand in vedere ca iOS 8 ruleaza greu pe iPhone 4S testarea iOS 9 pe aceasta versiune a sistemului de operare denota faptul ca Apple ar fi interesata sa il ofere pentru utilizatorii dispozitivelor, dar in masura posibilitatilor.

  iOS 9 este in proces de testare inca de anul trecut si compania Apple se pregateste sa lanseze prima versiune beta in cadrul WWDC 2015 care va avea loc, cel mai probabil, la inceputul lunii iunie. Dupa inca trei luni de testare, Apple va lansa iOS 9, cel mai probabil, in cursul lunii septembrie impreuna cu terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

12 COMENTARII

  1. Ei nu au fost in stare sa optimizeze IOS 8 pe iphone 4s iar acum testeaza IOS 9.Asa se intampla cand lasi Compania pe mana unui bulangiu!

  2. Let me guess… iOS 9.0 beta va include încă 43 de chestii noi și foarte cool care… cresc productivitatea! De noua generație de bug-uri, însă, Apple nu va spune nimic, după bunul lor obicei – hide your trash in plain sight, under the carpet, that is. Eventual va lansa alte ‘nșpe sub-versiuni de iOS (fiecare cu bug-urile ei) până se plictisește Craig Federighi și pune echipa la treabă să înceapă lucrul la iOS 10. And the story goes on and on… Direcția în care merge Apple începe să mă dezamăgească din ce în ce mai mult. Cred că se răsucește Jobs în mormânt văzând în ce se transformă Apple.

  3. @ zaone – chiar n-am știut 🙂

    @ tizul meu – era o metaforă. Dar se pare că IQ-ul tău subunitar e incapabil să înțeleagă astfel de subtilități. Cam ca-n vorba aia: când ești mort, ești mort și atât. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.