Kalt – senzorul pentru iPhone care iti spune temperatura obiectelor din jurul tau (Video)

Kalt infrarosu iPhone

  Kalt este un nou accesoriu pentru terminale iPhone, el fiind conceput special in ideea de a ne oferi posibilitatea de a afla temperatura obiectelor din jurul nostru fara a le atinge. Kalt utilizeaza un senzor cu infrarosu pentru a oferi o imagine a temperaturii obiectelor spre care este indreptat senzorul, el fiind extrem de util intr-o multitudine de conditii.

  Kalt poate afisa temperaturile in grade Kelvin, Fahrenheit si Celsius, iar cu ajutorul sau puteti afla care este temperatura unei camere, a unei roti sau a oricarui obiect. Kalt functioneaza cu ajutorul unei aplicatii dedicate pentru iDevice-urile noastre, iar prin ea putem vedea grafice cu temperaturile inregistrate de-a lungul timpului, imagini in timp real cu temperatura obiectelor si multe altele.

  Kalt se conecteaza intr-un port al iPhone-ului pentru a prelua energie, transmiterea de informatii facandu-se prin Bluetooth, asa cum se intampla in cazul majoritatii accesoriilor. Kalt este gandit pentru a fi un inlocuitor pentru orice fel de dispozitive care permit aflarea temperaturii obiectelor din jurul nostru, insa nu trebuie sa va bazati in proportie de 100% pe el.

  Kalt asteapta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului Kickstarter si probabil va primi banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata in viitorul nu foarte indepartat.