Prima Pagina aplicatii Descopera Dubai cu aplicatii recomandate de Apple

Descopera Dubai cu aplicatii recomandate de Apple

Descopera Dubai

  Descopera Dubai este o noua sectiune de aplicatii promovata de catre compania Apple in App Store-ul sau, iar prin intermediul ei putem descoperi cele mai bune aplicatii care ne vor ajuta sa ne descurcam rapid prin celebrul oras. Intreaga sectiune este compusa din 6 sub-sectiuni in care cei de la Apple ne recomanda o multitudine de aplicatii care ne vor ajuta sa descoperim tot ceea ce merita vizitat in oras.

  De la aplicatii care ne pot ajuta sa gasim rapid un taxi sau o limuzina, pana la aplicatii care ne spun cele mai bune obiective turistice sau cel mai apropiat mall, sectiunea are tot ceea ce ne trebuie. Mai mult decat atat, in ea vom gasi aplicatii care ne pot recomanda cele mai bune hoteluri, cele mai bune restaurante, dar si aplicatii care ne vor ajuta sa aflam rapid tot ceea ce se vorbeste in jurul nostru.

  Sectiunea Descopera Dubai poate fi accesata din prima pagina a App Store.

 • Sheggy48

  Am fost in dubai, nu mai am voie de aplicații :)))

 • cristi toader

  Adica?A fost Naspa?

 • cristi toader

  Adica? A fost Naspa?

 • Sheggy48

  A fost tare, e alta lume nu iti pot descrie in cuvinte

 • rundown

  Sheggy48 ai fost si in districtul de “carton” muncitoresc de la periferia orasului? nu stiu cat de “tare” o sa ti se mai para dubaiul dupa ce vezi in ce conditii traiesc sarmanii din pachistan, india, china ademeniti cu oferte de munca de vis si odata ajunsi la destinatie ajung sclavi moderni neplatiti pentru munca prestata in conditii grele in zgarie norii dubaiului ridicat in 99% cu credite/datorii. Dragilor Dubaiul este un diamant intr-adevar dar dincolo de stralucirea sa se ascunde adevarata fata a sa.

 • askforme

  @rundown: Sunt de acord cu ce ai scris mai sus doar ca la faza cu “ridicat din credite si datorii” sa sti ca te cam inseli. Am fost acolo de nenumarate ori si inca mai merge. Iti vine sa crezi ca in momentul de fata sunt peste 500.000 de apartamente fara chiriasi…si in acelasi timp ei inca mai construiesc ? E greu sa intelegi metalitatea de acolo…iar in ce tine de SEIC….jos palaria…tine mult la “neamul lui” (sa vezi cum din an in an da cate o “ordonanta de urgenta” si li se sterg toate datoriile din banci la oameni (normal ca le plateste el,nu ramane banca fara) . Oricum…una peste alta daca nu esti unul de al lor…si daca NU ai bani nu prea ai ce cauta acolo…viata este foarte frumoasa daca sunt bani dar este extrem de urata daca nu sunt. Ca si incheiere va zic ca acolo se dau salarii de 800-1000 dirhami (care inseamna 800-1000 lei) pe o munca,,care in europa se plateste cu 800-1000 euro. Va salut si va doresc sa ajungeti acolo in vacante.