HTC One M9 – iata cand urmeaza sa fie prezentat

HTC prezentare HTC One M9

  HTC One M9 este viitorul varf de gama al companiei taiwaneze HTC si zilele acestea ea a inceput sa trimita invitatii pentru o conferinta de presa pe care o va organiza in cadrul Mobile World Congress 2015 pe data de 1 martie. Avand in vedere ca acest congres este dedicat in totalitate terminalelor mobile, multi dintre cei care au primit o asemenea invitatie speculeaza ca ar fi vorba despre prezentarea HTC One M9.

  Avand titlul HTC Utopia in progress, cei de la HTC au invitat jurnalisti de pe intregul glob pentru a le prezenta, probabil, multiple produse noi care vor ajunge pe piata in cursul acestui an. Fie ca va fi vorba despre HTC Hima sau HTC One M9, acestea putand fi produse diferite, cei de la HTC vor anunta cu siguranta ceva in cursul datei de 1 martie si ar putea fi vorba despre competitori pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Daca HTC One M9 va fi prezentat atunci, ei bine la doar doua sau trei zile distanta am putea vedea Samsung Galaxy S6 prezentat de catre compania Samsung intr-o conferinta similara. Coreenii ar fi programat deja prezentarea noului terminal in cadrul Mobile World Congress 2015, astfel ca am putea avea parte de lansarea unor varfuri de gama asteptate de catre milioane de utilizatori.

  Mobile World Congress 2015 se va desfasura in perioada 2 – 5 martie 2015 in Barcelona si desigur ca iDevice.ro va va tine la curent cu toate noutatile importante prezentate acolo.