HTC One M9 Hima – specificatiile tehnice apar intr-o noua imagine

HTC One M9 HIMA

  HTC One M9 Hima este denumirea pe care urmeaza sa o aiba cel putin unul dintre noile smartphone-uri HTC ce urmeaza sa fie lansate, iar astazi vedem din nou specificatiile sale tehnice. Informatiile cu privire la ele vin multumita aplicatiei de benchmark AnTuTu care a fost folosita pentru a ii verifica performantele, analizand in acelasi timp si hardware-ul terminalului.

  Conform acestei aplicatii, HTC One M9 Hima va avea un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 810 tactat la 2 GHz, o placa grafica Adreno 430, un ecran de 5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli (1080p), o camera principala de 20.7 megapixeli, o camera frontala de 13 megapixeli si 3 GB RAM.

  Avand codul de referinta HTC6535LVW, terminalul nu are specificatiile prezentate in diverse zvonuri aparute pana acum, ele fiind net inferioare. Avand in vedere aceasta diferenta serioasa, exista posibilitatea ca informatiile ce sugerau faptul ca HTC va lansa HTC One M9 Hima si HTC One M9 Prime sa fie adevarate.

  In aceasta situatie, terminalul din imagini ar putea fi un model mid-end cu specificatii medii, iar versiunea Prime ar putea fi versiunea high-end. Diferenta dintre terminale va fi data de 0.5 inch in plus, rezolutie Quad HD si un posibil procesor octa-core implementate la modelul care va fi promovat ca si varf de gama.

  Indiferent ce terminale va alege HTC sa lanseze anul acesta, CES 2015 ni le va aduce cel mai probabil, informatiile cele mai recente sugerand faptul ca taiwanezii intentioneaza sa isi prezinte produsele in Las Vegas.