Prima Pagina carcasa Samsung Galaxy S6 nu va avea carcasa metalica, dar vine cu alta...

Samsung Galaxy S6 nu va avea carcasa metalica, dar vine cu alta SURPIZA

Samsung Galaxy S6 carcasa de sticla

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la Mobile World Congress 2015, iar daca va asteptati ca el sa vina cu o carcasa metalica, ei bine informatii aparute astazi va vor dezamagit. Conform unor surse apropiate Samsung, se pare ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge urmeaza sa vina cu o carcasa din sticla inclusa intr-o structura metalica.

  Mai exact, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea o structura metalica similara Samsung Galaxy Note 4, insa nu vor avea o carcasa din plastic, ci una din sticla. Chiar daca schimbarea nu va aduce exact ceea ce isi doresc foarte multi utilizatori, ea va impiedica totusi schimbarea bateriei terminalelor, asa cum se intampla acum.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea o carcasa din sticla

  Daca va intrebati de ce anume a luat Samsung decizia de a nu folosi o carcasa de aluminiu pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, ei bine dorinta de a diferentia aceste produse de cele existente pe piata. Mai exact, Samsung intentioneaza sa diferentieze linia de terminale Galaxy S de cea Galaxy A, acestea din urma avand structuri metalice unibody.

  Practic Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar trebui sa aiba o structura similara iPhone 4 sau iPhone 4S, carcasa din sticla aducand putina eleganta pentru terminale. Desigur ca aceasta schimbare le-ar putea face si mult mai fragile in cazul accidentelor, astfel ca multi utilizatori probabil vor fi nevericiti de noul design.

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea fi mai scumpe decat modelele actuale disponibile pe piata, dar la inceputul lunii martie vom afla toate detaliile.

 • Ovidiu

  Super! Abia astept 🙂

 • Ari

  Chiar ma întreb ce vor reuși sa scoată din ele…

 • tiki taka

  O daaaa ! Superb ca orice samsugn ! Jeeeez

 • Adioff

  Super ! Eu nu le astept … Am avut s5 … An rezistat 3 saptamani … Si iar iPhone !

 • Adioff

  Nu e nici o noutate aici … huawei p7 , lenovo , etc … Multe au spatele din sticla . Desigur arata premium . Dar daca pun cititorul de amprente de la s5 , mai bine sa nu se oboseasca …

 • V.P

  Cat de bine au pastrat Coreenii secretul Galaxy-ului S6 , ieri aluminiu azi sticla , azi Snapdragon 810 maine Exynos 7420 , iar cireasa de pe tort Touch ID -ul by Apple a rupt in doua tot pe saptamana trecuta .
  )))),,,,,,
  Samsung a avut profesor bun , traiasca Apple !!

 • geonyy

  Apropo de Ip4 si ip4s eu le consider cele mai frumoase ca design si probabil din acest motiv cei de la Samsung vor să ofere un pic de noblețe si de clasa premium

 • V.P

  4 si 4s dragute si rezistente , 5S frumos si elegant , poate cel mai frumos telefon din toate timpurile .

 • qwerty

  Inodor, incolor, insipid, insignifiant = indubitabil samsugu .
  Bleeeah

 • Bogdan Pășcuță

  Am reusit sa suport 10 luni un Note 3 dupa 5 ani de iPhone…dezastru! Mi-am luat un 5s dupa ce am scapat de el ,provizoriu,pana mi-a venit BB Passport : adevarata revelatie 😛

 • Mircea

  Am rezistat ai eu 2 luni pe un s5 dar tot la iphone am ajuns….

 • vlad

  Daca si note 3 si s5 sunt praf … e clar .. va bate tehnologia rau de tot .. nu puteti mai mult decat ios asta este ..

 • zimos

  Cu jailbreak poti sa faci mult mai multe chestii decat pe android cu widgeturile alea stupide care nici macar nu sunt toate folosite

 • robie

  zimos cu tot cu jailbreak ios nu poate ajunge la nivelul lui Note 4!
  iar daca widgeturile sunt stupide dece lau inplementat in notification center la ios?
  Iphone nici macar nu are un smart dialer,darmite alte functii…