Samsung Galaxy S6 Edge nu va fi lansat in 2015

Samsung Galaxy S6 Edge concept

  Samsung Galaxy S6 Edge a fost zvonit pentru lansare acum cateva saptamani de zile cand am aflat si primele detalii cu privire la Samsung Galaxy S6, insa se pare ca deocamdata compania coreeana nu este pregatita sa aduca terminalul pe piata. Conform unir detalii aparute in cursul acestei nopti cu privire la Samsung Galaxy S6 Edge, terminalul nu se afla in planurile Samsung pentru lansare in urmatorul an de zile, astfel ca in 2015 vom vedea doar un Samsung Galaxy S6 si nimic mai mult in aceasta serie.

  Doua versiuni ale Samsung Galaxy S6 sunt dezvoltate in momentu de fata de catre compania Samsung, insa cea de-a doua nu are ecranul curbat spre exterior, asa ca nu vom vorbi despre un Samsung Galaxy S6 Edge anul viitor. Chiar daca in momentul de fata Samsung nu planuieste sa lanseze Samsung Galaxy S6 Edge impreuna cu Samsung Galaxy S6 la inceputul anului viitor, lucrurile s-ar putea schimba daca viitorul varf de gama Samsung va avea succes pe piata.

  Samsung are nevoie de un Samsung Galaxy S6 extrem de atractiv pentru a putea ramane competitiva pe piata, iar asta deoarece incasarile si profitul sau au scazut simtitor in ultimele 6 luni de zile. Micii producatori asiatici de smartphone-uri Android, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au afectat extrem de mult vanzarile de terminale Samsung si fara un varf de gama puternic, coreenii nu au vreo sansa de a isi creste vanzarile si profitul in perioada imediat urmatoare.