Ce va doriti de la iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?

iPhone 6S si iPhone 6S Plus isi vor face aparitia pe piata in toamna si compania Apple va implementa in ele un procesor triple-core si 2 GB RAM impreuna cu o multitudine de alte functii noi.

iPhone 6S dorinte

  iPhone 6S va fi lansat anul acesta de catre compania Apple impreuna cu iPhone 6S Plus, iar ieri v-am spus ce anume ar putea implementa compania Apple pentru a ne convinge sa le cumparam si ca 2 GB RAM merita implementati. Desi deocamdata stim putine despre noutatile pe care compania Apple le pregateste, insa in urmatoarele saptamani vom afla toate detaliile.

  Inainte sa ajungem la aceste informatii, va intreb totusi pe voi ce va doriti sa implementeze compania Apple in iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a le face atractive. Pentru mine, un iPhone 6S Plus cu 2 GB RAM, extrem de necesari din punctul meu de vedere, ar fi un motiv bun de a face upgrade-ul, dar nu suficient.

  Adaugarea posibilitatii de a inregistra clipuri video 4K si oferirea terminalelor in versiuni de minim 32 GB la pret de 16 Gb ar fi o a doua motivatie importanta si multi ar putea profita de ea. Continuand, implementarea unui zoom optic pentru camera, sau a unui ecran capabil sa faca diferenta dintre o atingere si o apasare, plus software care sa il sustina, sunt idei extrem de bune care vor atrage utilizatorii.

  Din punctul meu de vedere, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea in primul rand componente mai puternice si in al doilea rand imbunatatiri hardware, design-ul urmand a ramane neschimbat. Din punctul meu de vedere, Apple are nevoie de o schimbare suficient de mare pentru a-si putea continua recordurile de vanzari stabilite anul acesta, dar ramane de vazut daca o va putea aduce.

  Voi ce va doriti de la iPhone 6S si iPhone 6S Plus.