iPhone 6S, iOS 9 si cum ne va convinge Apple ca avem nevoie de 2 GB RAM

iPhone 6S va contine o multitudine de imbunatatiri ale functionalitatii, dar si ale performantelor, compania Apple avand probleme mari in a ne convinge sa il cumparam.

29

iPhone 6S 2 GB RAM

  iPhone 6S va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an si unul dintre lucrurile destul de sigure in legatura cu el este faptul ca dispozitivul va avea un procesor triple-core si 2 GB RAM. Apple a implementat aceste componente in chip-ul A8X al iPad Air 2, iar in viitorul chip A9 pentru iPhone 6S ar trebui sa le regasim deasemenea.

  Implementarea acestui hardware intr-un iPhone ar presupune un salt serios al performantelor si compania Apple va trebui sa convinga utilizatorii din lumea intreaga ca el merita banii. In aceasta idee, pentru iPhone 6S si iOS 9 ar trebui sa vedem o serie de functii noi importante care sa ajute Apple sa convinga utilizatorii ca trecerea de la un iPhone 5S, sau chiar iPhone 6 la iPhone 6S merita facuta.

iPhone 6S – cum ne va convinge Apple sa-l cumparam ?

  Cheia promovarii iPhone 6S va sta la iOS 9, care cu siguranta va contine functii exclusive pentru acest nou terminal, asa cum se intampla anual cu noile smartphone-uri Apple. Desi deocamdata nu stim care vor fi aceste functii, ceea ce stim este ca Apple va implementa o camera mult mai buna pentru iPhone-urile sale si pe ea se va baza o mare parte din planul sau.

  Cu aceasta noua camera cred ca Apple va oferi pentru prima oara posibilitatea de a inregistra clipuri video 4K folosind un iPhone, dar poate mai apoi si folosind tablete iPad. Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot reda clipuri video 4K, ele nu le pot inregistra nativ si Apple a evitat sa implementeze functia din doua motive: hardware-ul insuficient de puternic si lipsa adoptiei standardului la scara larga.

  In 2015 cred ca lucrurile se vor schimba deoarece iPhone 6S va avea puterea de procesare necesara pentru a inregistra clipuri video 4K, dar si de a le reda fara probleme. Actualul procesor triple-core va fi imbunatatit radical, iar cei 2 GB RAM DDR 3 se vor transforma in 2 GB RAM DDR 4, astfel ca vom exista toate motivele pentru a oferi aceasta functionalitate.

  Separat de inregistrarea clipurilor video 4K, Apple ar putea oferi diverse alte functii exclusive pentru iPhone 6S, insa niciuna nu cred ca va fi la fel de importanta.

  Voi ce parere aveti, cum ne va convinge Apple sa cumparam iPhone 6S in 2015?