iPhone 6S, iOS 9 si cum ne va convinge Apple ca avem nevoie de 2 GB RAM

iPhone 6S va contine o multitudine de imbunatatiri ale functionalitatii, dar si ale performantelor, compania Apple avand probleme mari in a ne convinge sa il cumparam.

iPhone 6S 2 GB RAM

  iPhone 6S va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an si unul dintre lucrurile destul de sigure in legatura cu el este faptul ca dispozitivul va avea un procesor triple-core si 2 GB RAM. Apple a implementat aceste componente in chip-ul A8X al iPad Air 2, iar in viitorul chip A9 pentru iPhone 6S ar trebui sa le regasim deasemenea.

  Implementarea acestui hardware intr-un iPhone ar presupune un salt serios al performantelor si compania Apple va trebui sa convinga utilizatorii din lumea intreaga ca el merita banii. In aceasta idee, pentru iPhone 6S si iOS 9 ar trebui sa vedem o serie de functii noi importante care sa ajute Apple sa convinga utilizatorii ca trecerea de la un iPhone 5S, sau chiar iPhone 6 la iPhone 6S merita facuta.

iPhone 6S – cum ne va convinge Apple sa-l cumparam ?

  Cheia promovarii iPhone 6S va sta la iOS 9, care cu siguranta va contine functii exclusive pentru acest nou terminal, asa cum se intampla anual cu noile smartphone-uri Apple. Desi deocamdata nu stim care vor fi aceste functii, ceea ce stim este ca Apple va implementa o camera mult mai buna pentru iPhone-urile sale si pe ea se va baza o mare parte din planul sau.

  Cu aceasta noua camera cred ca Apple va oferi pentru prima oara posibilitatea de a inregistra clipuri video 4K folosind un iPhone, dar poate mai apoi si folosind tablete iPad. Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot reda clipuri video 4K, ele nu le pot inregistra nativ si Apple a evitat sa implementeze functia din doua motive: hardware-ul insuficient de puternic si lipsa adoptiei standardului la scara larga.

  In 2015 cred ca lucrurile se vor schimba deoarece iPhone 6S va avea puterea de procesare necesara pentru a inregistra clipuri video 4K, dar si de a le reda fara probleme. Actualul procesor triple-core va fi imbunatatit radical, iar cei 2 GB RAM DDR 3 se vor transforma in 2 GB RAM DDR 4, astfel ca vom exista toate motivele pentru a oferi aceasta functionalitate.

  Separat de inregistrarea clipurilor video 4K, Apple ar putea oferi diverse alte functii exclusive pentru iPhone 6S, insa niciuna nu cred ca va fi la fel de importanta.

  Voi ce parere aveti, cum ne va convinge Apple sa cumparam iPhone 6S in 2015?

29 COMENTARII

  1. Ca de fiecare data eu cred ca, cu o functie doua in plus si poate o culoare la carcasa diferita fata de ce avem acum,chiar de nu e o schimbare majora,ne va face sa ni-l dorim.Performantele nu sant nici ele de trecut cu vederea,dar avand in vedere ca va avea acelasi design al ip6,totusi va fi ceva ,,nou”.

  2. Oricum eu cumpar noul iPhone in fiecare an . Anul acesta mi-am luat 6 si l-am vandut dupa 3 zile la un prieten . Am zis ca daca tot port o paleta sa fie dual sim ( sa scap macar de al doilea telefon ) , mi-am luat Samsung s5 duos si am rezistat 3 saptamai ( mare performanta ) , mi-am luar iarasi iPhone 5s … Asa ca astept 6s !

  3. Eu am fost convins de Apple cu iphone 5s….5-ul nu o fost asa de “woow”
    6 si 6 plus nici atat…..dar anul asta clar o sa cumpar 6s plus

  4. cine vrea sa fie up to date isi cumpara un 6S, eu m-am inscris in cursa si il voi achizitiona dupa care sper ca il voi pastra 2 ani ;)) nu e indicat sa iti schimbi tel. prea des dar uneori se intampla, producem prea mult gunoi care va fi suportat de generatiile viitoare.
    dar vorba aceea: ” ce-o fi o fi, mi se rupe de alti intra’n belele “;))))

  5. SIncer sa bage inregistrare 4K fara limitari cum sunt acum pe piata din cauza overheat’ului.
    Deci mai bine fara optiunea asta daca va trebui sa ii puna limitare ca timp.

  6. Bun si 2 gb ddr ,cpu nustiu decare ,carcasa la fel dar autonomia acumulatorului canci nene !!! sunt toti impotenti ,4s-ul daca il folosesc pentru a da sms-ri se duce instant acumulatorul pe cand la vorbit nu e asa insa per total oricum trebe in fiecare zi incarcat sau 2 ori ,sau in unele cazuri am fost nevoit sa il incarc de mai multe ori pe zi !

  7. @havi o baterie nu tine la infinit, se spune ca in jur de 400 cicluri de incarcare duce. S’ul tau are peste 2 ani vechime e normal sa numai tina bateria, schimb-o ca nu e mult mai scumpa ca la un samsung. Bateria daca te tine pana seara e ok, doar ca uni au ramas cu mentalitatea de pe vechi(nokia), toti asteapta ca producatori sa puna bateri mai puternice pe smarphone dar nimeni nu se gandeste sa o arda mai putin cu telefonul in mana.

  8. Eu mi-am cumpărat un iPhone 6 acuma 1 luna, nu am de gând sa achiziționez 6s ( adică sa mai dau 10-15 milioane ) pentru 2 gb ram si 2-3 funcții noi . Poate cand apare 7s 🙂

  9. Dupa părerea mea eu cred k era mult mai frumos cum arată la inceput era singurul tel cu o interfața unica .. Acum începe sa semene din ce in ce mai mult cu samsung ..si nu cred k e deloc ok ..:(((

  10. ” prietene” e normal ca tu cel care ai tel vechi de 3 ani sa itzi doresti unul cu baterie mai buna, eu care am ip6 nu ma plang de baterie care duce lejer o zi si seara mai am in jur de 40%, ptr mine incarcarea zilnica a tel e ca schimbul ciorapilor, ceva normal. Acuma ai “inteles” cum ma fac inteles cand tu “din-ou” nu ai inteles???

  11. fiecare iPhone nou apărat e cu funcții și caracteristici noi ca să te facă să-l cumperi indiferent dacă ai ultimul sau penultimul model de iPhone și făcut cu niște lipsuri vizibile de care lumea să se plângă și care apoi să le poată găsi în următorul model – model care va urma același tipar. Exemplu: 5s a venit cu procesor mai bun si touch id dar îi lipsea ecranul mai mare; 6-le a venit cu ecranul mai mare dar îi lipsesc ramii; 6s va aduce ramii dar îi va lipsi ecranul de 400ppi șamd