Digi Mobil incepe sa vanda telefoane mobile online

Digi Mobil a listat saptamana aceasta toate telefoanele mobile din oferta sa intr-o pagina dedicata a website-ului propriu, permitand cumpararea lor de catre clientii existenti si cei noi.

Digi Mobil logo

  Digi Mobil, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, a inceput anul cu o schimbare serioasa, incepand sa listeze pe propriul website telefoanele mobile pe care le comercializeaza. Dupa 8 ani de existenta pe piata, cei de la Digi Mobil, detinuti de catre RCS & RDS, au facut in sfarsit pasul spre a concura mai eficient cu rivalii din segmentul telefoniei mobile.

  In pagina dedicata telefoanelor mobile existente in oferta Digi Mobil veti avea afisate toate modelele comercializate de catre operator, doar cateva zeci de telefoane mobile fiind disponibile. Printre ele se numara si iPhone 5S, smartphone-ul Apple putand fi cumparat la abonament sau la pret standard, chiar si in rate, dar cu un avans pe masura.

Digi Mobil vinde telefoane online

  Exact precum in paginile de oferta ale celorlalti operatori de telefonie mobila, Digi Mobil ofera informatii despre specificatiile tehnice ale terminalelor, dar si despre achizitie. Cei de la Digi Mobil le ofera clientilor existenti posibilitatea de a cumpara temrinale la abonament in rate fara un avans, dar si fara abonament in rate, cererea unui avans depinzand de terminal.

  In cazul clientilor noi trebuie achitat un avans pentru terminal in aproape toate cazurile de achizitie, masura de precautie fiind normala in conditiile in care multi operatori pierd bani vanzand terminale subventionate, multe dintre ele fiind cumparate cu documentatie falsa si neachitate integral de catre cumparatori.

  Digi Mobil ofera posibilitatea de a cumpara telefoanele mobile doar cu abonamentele Optim Nelimitat, ele putand fi comandate online pentru a fi ridicate dintr-un magazin al operatorului, sau livrate. Trecerea la acest modul de vanzare al telefoanelor mobile trebuia sa vina mai devreme decat mai tarziu, insa schimbarea este binevenita.

  Acestea fiind spuse, daca sunteti clienti Digi Mobil, atunci puteti afla direct de pe website-ul companiei ce terminale mobile puteti achizitiona in baza relatiei voastre contractuale cu operatorul.