Apple marcheaza lansarea unui nou Apple Store cu un clip video special

Apple Store mural

  La sfarsitul acestei saptamani compania Apple se pregateste sa deschida un nou Apple Store in West lake, Hangzhou, China, iar pentru a marca evenimentul a creat un clip video special. Publicat direct pe Apple Store Online China, compania Apple prezinta creatia celebrului caligraf Wang Dongling, aceasta creand o pictura murala ce a fost amplasata pe fatada viitorului magazin.

  In clip Apple prezinta procesul de creatie al lui Wang Dongling pentru a crea tot ceea ce vedeti si in imaginea de mai sus, impreuna cu imagini inregistrate pe teritoriul chinez. Apple a promis anul trecut ca va deschide 5 magazine noi in China pana pe 19 februarie, doua dintre ele fiind deschise deja, altele trei urmand a fi deschise in perioada urmatoare.

  Apple Store West Lake, Hangzhou, face parte din acest grup de magazine, iar prin deschiderea acestor 5 Apple va avea nu mai putin de 20 de magazine active in China. In urmatorii ani Apple va dori sa aiba 40 de magazine deschise in China, aceasta tara fiind extrem de importanta pentru cei din Cupertino.