WhatsApp Web – WhatsApp Messenger poate fi folosita printr-un browser de pe PC sau tablete

WhatsApp Web este un serviciu dezvoltat de catre compania WhatsApp pentru aplicatia WhatsApp Messenger in ideea de a permite folosirea sa de pe un calculator sau tableta cu un browser web.

WhatsApp Web WhatsApp Messenger browser

  WhatsApp Web este un nou serviciulansat deja pentru aplicatia WhatsApp Messenger, el urmand a permite folosirea aplicatiei de pe un calculator sau tableta folosind un browser web. WhatsApp Web este deocamdata disponibil pentru utilizare numai folosind browserul Google Chrome, un cod QR fiind necesar pentru logarea in sustem.

  Acest cod QR afisat pe prima pagina a WhatsApp Web faciliteaza sincronizarea dintre contul WhatsApp Messenger din terminalele mobile si calculator pentru a facilita utilizarea serviciului. Dupa logarea in sistem veti putea purta conversatii cu oricare dintre prietenii vostri, sistemul avand deja disponibila intreaga agenda de contacte cu persoane sincronizata din terminalele mobile.

WhatsApp Web permite folosirea WhatsApp Messenger de pe calculator si tablete

  In momentul de fata doar Google Chrome este compatibil cu WhatsApp Web pentru a permite utilizarea WhatsApp Messenger de pe PC-uri, dar alte browsere vor fi curand compatibile. In ceea ce priveste platformele mobile compatibile cu sistemul WhatsApp Web, ei bine deocamdata doar Android, Windows Phone si Blackberry au aplicatii care permit folosirea sa.

  Din pacate aplicatia WhatsApp Messenger pentru iOS nu permite utilizarea WhatsApp Web in momentul de fata, ea neavand integrata optiunea de a scana codul QR vizibil in website pentru a sincroniza datele. In ciuda acestui lucru, nu cred ca va trece mult timp pana cand cei de la WhatsApp isi vor actualiza titlul pentru a oferi compatibilitate universala.

  WhatsApp Web a fost dezvoltat de catre compania WhatsApp, deci nu vorbim despre vreun serviciu tert care v-ar putea prelua datele pentru a le utiliza in scopuri ilicite. In aceasta idee, trebuie mentionat faptul ca sistemul este lansat recent, deci pot exista probleme de fucntionare, asa ca daca aveti o platforma compatibila, va puteti astepta la orice.

  WhatsApp Web poate fi accesat din aceasta pagina direct din browserele voastre, insa v-am spus mai sus ce platforme sunt compatibile cu el deocamdata.