WhatsApp Messenger – o noua functie GROZAVA este descoperita in codul sursa al aplicatiei

WhatsApp Messenger apeluri

  WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob si in aceasta idee compania WhatsApp pregateste implementarea unei functii noi si extrem de GROZAVE. Vorbim despre functia de efectuare a apelurilor voce prin internet cu prietenii nostri, ea fiind anuntata pentru lansare inca din cursul anului trecut. De aceasta data avem ocazia de a afla ca WhatsApp a implementat functia in cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger pentru Android, deci lansarea oficiala se apropie cu pasi repezi.

  Fostul CEO al WhatsApp a anuntat ca functia de apeluri VoIP va fi lansata anul acesta pentru WhatsApp Messenger, insa desigur ca nu a fost oferit si un timeframe pentru disponibilitatea ei. Chiar si asa, aparitia codului sursa pentru functie in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android denota faptul ca lansarea sa este iminenta. WhatsApp testeaza functia de apeluri voce prin WhatsApp Messenger de cateva luni de zile, am vazut deja cum va functiona totul, deci probabil nu va dura mult pana cand o vom putea utiliza.

  Conform informatiilor aparute pana acum, apelurile voce facute prin WhatsApp Messenger vor putea fi efectuate cu orice prieteni care folosesc aplicatia conectati la internet, indiferent ce versiune a aplicatiei au. Acestea fiind spuse, de indata ce noua functie va fi disponibila pentru utilizare va voi anunta printr-un articol dedicat.

  Saptamana trecuta WhatsApp Web a fost lansat pentru aplicatie, iar aici puteti afla cum puteti vorbi prin WhatsApp Messenger de pe PC.