Iata cati bani au castigat Tim Cook si alti vicepresedinti Apple in 2014

Tim Cook a castigat cei mai multi bani din salarii si compensatii primite de la Apple in 2014.

Tim Cook incasari 2014

  2014 a fost un an extrem de profitabil pentru compania Apple, iar acest succes s-a “transferat” la echipa sa de conducere, vicepresedintii companiei castigand sume serioase de bani. Conform documentelor financiare depuse de Apple la autoritatile financiare din SUA, Tim Cook a incasar 9.2 milioane de dolari in cursul anului 2014 din salariu si diverse compensatii financiare.

  Suma este dubla fata de cea inregistrata in cursul anului trecut, ea fiind reprezentata de 1.7 milioane de dolari salariu si inca 7.5 milioane de dolari ce reprezinta compensatii pentru rezultatele financiar efoarte bune ale companiei. In urma lui Tim Cook o avem pe Angela Ahrendts, noul vicepresedinte al diviziei Retail, ea castigand 73.3 milioane de dolari. Suma este reprezentata de salariu de 411.000$, un bonus de 500.000$, compensatii de 2.4 milioane de dolari si actiuni in valoare de 70 de milioane de dolari.

  In continuare Eddy Cue si Jeff Williams au castigat cate 24 de milioane de dolari in principal din actiunile acordate de catre Apple, Luca Maestri incasanr 14 milioane de dolari, Peter Oppenheimer 4 milioane de dolari. Dupa cum puteti vedea, majoritatea vicepresedintilor au inregistrat sumele in baza actiunilor oferite de Apple, ele putand fi vandute abia peste cativa ani.

  Singurii care au incasat o suma serioasa de bani din salariu si compensatii este Tim Cook, el fiind rasplatit cu pe masura pentru rezultatele financiare ale companiei americane.