Ecranul si carcasa MacBook Air 12 inch apar in primele imagini

MacBook Air 12 inch va fi cel mai subtire Mac lansat de Apple.

MacBook Air 12 inch Retina Display

  MacBook Air 12 inch este viitorul Mac pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pe piata in viitorul apropiat, iar astazi avem ocazia de a vizualuza ecranul si carcasa sa. Conform celor mai recente zvonuri, Apple va implementa un Retina Display de 12 inch intr-o carcasa ale carei dimensiuni sunt similare cu cele ale MacBook Air 11 inch.

  In imagini puteti vedea at de subtire este carcasa ecranului in comparatie cu o tableta iPad, dar si ce diferenta exista intre aceasta componenta, tableta sau un MacBook normal. Din pacate deocamdata nu se cunosc detalii despre densitatea de pixeli ai ecranului sau despre carcasa care ascunde componentele interne, dar macar vedem ecranul.

MacBook Air 12 inch Retina Display 1

  Desi autenticitatea pozelor nu a fost confirmata de cineva apropiat de Apple prezenta unui logo al companiei pe carcasa este un indiciu bun ca vedem o componenta reala. Partea interesanta este ca Apple ar intentiona sa inlocuiasca logo-ul iluminat al Mac-urilor sale cu un logo negru, similar celor folosit pentru carcasa tablete lor iPad.

  Alegerea acestui tip de logo este cat se poate de logica pentru un laptop care ar putea fi cel mai subtire din intreaga oferta a companiei Apple, el avand mai putine componente decat un alt MacBook Air al Apple. Acestea fiind spuse, se pare ca Apple are cateva surprize interesante pentru MacBook Air pe care deocamdata nu le-am aflat, dar probabil le vom afla in curand.

MacBook Air 12 inch Retina Display 2

MacBook Air 12 inch Retina Display 3

MacBook Air 12 inch Retina Display 4

MacBook Air 12 inch Retina Display 5

MacBook Air 12 inch Retina Display 6

MacBook Air 12 inch Retina Display 7

6 COMENTARII