Trivia Crack este cel mai popular joc din App Store SUA

Trivia Crack

  Daca va aflati in cautarea unu joc popular care sa va ocupe timpul in perioada urmatoare, ei bine Trivia Crack este cel mai popular joc din App Store SUA in momentul de fata. Titlul ocupa prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii gratuite, dar si in topul celor mai descarcate aplicatii platite, astfel ca americanii par sa fie innebuniti dupa el, chiar daca trebuie sa il cumpere.

  Dupa cum ii spune si numele, Trivia Crack este un joc in limba engleza care va pune la incercare cunostintele generale, el avand o gama extrem de diversificata de intrebari din 6 domenii principale. Stiinta, entertainment, arta, geografie, sport si istorie sunt cele 6 domenii din care veti primi intrebarile, iar raspunzand corect la ele veti trece de la un modul la altul a jocului.

Trivia Crack is the international smash hit game that pits friend against friend in different categories to determine who has the most trivia knowledge. And it’s FREE! Each of the six categories (Science, Entertainment, Art, Geography, Sports and History) has a corresponding character, and the game is won by being the first to obtain all six. Give Willy the Wheel a spin and let chance decide which category you get!

  Trivia Crack este disponibil pentru descarcare in Romania in doua versiuni, una gratuita si una platita, ambele putand fi descarcate din App Store.