Apple deschide cel mai mare Apple Store din Asia in fata a sute de fani

Cel mai mare Apple Store din Asia este deschis in fara a sute de fani.

Westlake Apple Store

  Saptamana aceasta compania Apple a promovat deschiderea Westlake Apple Store din Hangzhou, China, printr-un clip video in care un artist mura crea o pictura murala pe magazin. Locatia pare sa fie una extrem de importanta pentru compania Apple, Tim Cook fiind prezent in locatie, imaginea de mai sus fiind publicata de catre CEO-ul Apple pe propriul cont Twitter.

  Dupa cum puteti vedea si din imagini, nu numar impresionant de oameni a fost prezent in locatie pentru a participa la deschiderea celui mai mare Apple Store din Asia. In aceasta idee, unii dintre ei au dormit pe strada in fata magazinului companiei americane si au fost prezenti la evenimentul energetic de deschidere a magazinului, in compania lui Tim Cook.

Apple Store Westlake

  Pentru cel mai mare Apple Store din Asia s-au adunat la fel de multi oameni precum in cazul lansarii unui produs al companiei americane si acest lucru spune foarte multe despre popularitatea Apple pe glob. Magazinul din Westlake este doar unul dintre cele care urmeaza sa fie deschise in China intr-o singura luna de zile, iar imagini precum acestea vom mai vedea in curand.

Apple Store Westlake 1

Apple Store Westlake 2

Apple Store Westlake 3

Apple Store Westlake 4