Gossip Wall SMS SPAM pentru o aplicatie a App Store

 

Gossip Wall SMS SPAM

  Gossip Wall este o aplicatie care ar trebui sa aduca o noua metoda de a socializa cu prietenii nostri, insa dezvoltatorii sai au ales un sistem foarte prost de a o aduce in atentia lumii. Mesajul de mai sus l-am primit in cursul zilei de sambata pe numarul meu de telefon, dezvoltatorii Gossip Wall spunandu-mi ca ar trebui sa incerc aplicatia lor stupida pentru iDevice-uri.

  Vorbesc desigur despre un SMS SPAM pentru aplicatia Gossip Wall, insa partea cea mai deranjanta este ca numarul de telefon este legat si de numele meu. In aceasta situatie, una dintre putinele companii care are numele meu legat de numarul de telefon si-a vandut baza de date de clienti unei agentii care face o promovare mizerabila pentru o aplicatie stupida.

  Problema cea mai mare pentru o idiotenie de genul acesta este ca de indata ce un dezvoltator o face, altii ii vor urma exemplu, insa desigur ca exista si metode de a opri totul direct de la intermediar. In aceasta idee, daca primiti mesaje nesolicitate de acest gen, va recomand sa raportati SPAM-ul la operatorul vostru de telefonie mobila, sau la cel de care apartine numarul si desigur sa lasati review-uri negative pe masura in App Store.