Agoa8 – o tema ce aduce o schimbare complexa pentru interfata iOS 8

Agoa8

  Agoa8 este o tema disponibila de zilele trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, ea fiind gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a modifica interfata sistemului de operare iOS 8. In imaginea de mai sus puteti vedea ce schimbari ne ofera tema, ea continand o multitudine de noutati, de la iconite pentru aplicatiile native si terte, pana la cate o interfata noua pentru unele aplicatii native, ecranul de blocare, centrul de control sau ecranul principal de aplicatii.

This is my new theme “AGOA 8” which is compatible iOS 7 and all the devices iOS-compatible 8 (iPhone and 6+). It contains 250 icons, classicBadges 6, 1 and 2 CustomClock Bootlogo, control center and also the UI statusBar. To activate the CustomClock you need to install the tweak of CustomClock @ CoolStar ClassicBadge’s and also available on the repo developer.

  Agoa8 contine nu mai putin de 250 de iconite pentru terminalele noastre, ea fiind compatibila cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci o veti putea instala fara probleme. Agoa8 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia.