TOP 5 cele mai bune aplicatii pentru a face poze cu iPhone

TOP 5 cele mai bune aplicatii pentru a face poze cu iPhone

  iPhone-urile au fost totdeauna laudate ca fiind cele utilizate smartphone-uri pentru inregistrarea pozelor, acest lucru fiind atribuit in baza numarului foarte mare de imagini incarcate in diverse website-uri fe foto sharing. Acest titlu nu i-a fost luat iPhone-ului de vreun alt smartphone lansat pana acum pe piata si probabil nu-i va fi luat in curand, desi exista terminale care inregistreaza poze de calitate mai buna. Pentru a compensa aceasta diferenta, in App Store exista o multitudine de aplicatii ce ne permitsa inregistram poze grozave, iar mai jos voi vorbi despre 5 dintre cele mai populare si mai bune dintre ele.

TOP 5 aplicatii pentru a face poze grozave cu iPhone

Camera +

Camera+

  Lansata cu peste 3 ani de zile in urma in App Store, aplicatia Camera+ a evoluat de-a lungul timpului pentru a implementa cele mai noi functii pentru inregistrarea pozelor disponibile in iOS. Oferind control fub asupra expunerii, luminozitatii sau focalizarii, aplicatia este favorita mea, ea avand disponibile zeci de filtre si o multitudine de alte functii pentru a inregistra poze grozave in orice conditii.

ProCam 2

ProCam 2

  Daca doriti mai mult control asupra modului in care sunt inregistrate pozele, dmensiunea lor sau chiar sa inregistrati clipuri video, ei bine ProCam 2 este solutia. Oferind module de stabilizare, un modul de inregistrare in timpul noptii, optiunea de a schimba dimensiunea pozelor, ISO-ul sau de a inregistra HDR, aplicatia va poate ajuta sa faceti cele mai bune poze cu propriul iPhone.

VSCO Cam

VSCO Cam

  Folosita de catre fotografi profesionisti din lumea intreaga, VSCO Cam este o aplicatie grozava pentru a inregistra si edita poze folosind terminale iPhone. Avand un control fin asupra modului in care sunt inregistrate pozele, aplicatia ofera optiuni avansate pentru a edita fiecare aspect al acestora, ea fiind utilizata chiar si pentru inregistrarea unor poze folosite in prezentarile facute de fotografi profesionisti.

ProCamera 8

ProCamera 8

  Spre deosebire de aplicatiile listate mai sus, ProCamera 8 are o functie speciala pentru clipuri video si poze numita vividHDR care permite inregistrarea de poze extrem de detaliate in aproape orice conditii. Mai mult decat atat, ea permite modificarea vitezei shutter-ului si ofera posibilitatea de a inregistra clipuri video la 120 fps cu zoom de pana la 6X, astfel va feti putea face slow motion-uri excelente oricand.

Manual Cam

Manual Cam

  Promovata de catre compania Apple in multiple sectiuni dedicate fotografiei, aplicatia Manual Cam ne ofera un control granular asupra modului in care inregistram pozele cu iPhone-uri. De la focalizare, expunere, viteza shutter-ului, dimensiunea pozelor, balansul culorilor, formatul pozelor sau zoom-ul in timpul focalizarii, aplicatia ne da posibilitatea de a inregistra cele mai bune poze fara efort.

  Daca folositi si alte aplicatii interesante, va rog sa le mentionati in comentarii.