Fruit Ninja este disponibil gratuit in App Store

Fruit Ninja gratuit

  Fruit Ninja este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute jocuri ale App Store-ului, el fiind promovat in nenumarate randuri de catre compania Apple, inregistrand zeci de milioane de descarcari in lumea intreaga. In cazul in care ati uitat ceea ce ne ofera gameplay-ul sau, ei bine in el avem ocazia de a folosi o sabie pentru a taia diverse fructe aruncate in mijlocul ecranului iDevice-urilor. Avansarea in joc se face generand cat mai multe puncte, Fruit Ninja avand disponibil inclusiv un modul multiplayer pentru a ne provoca prietenii la jocuri online.

Slice fruit, don’t slice bombs – that is all you need to know to get started with the addictive Fruit Ninja action! From there, explore the nuances of Classic, Zen and the fan favorite Arcade mode to expand your skills. Slice for a high score, use powerups and special bananas to maximum effect, and go crazy on the multi-slice Pomegranate.

  Pentru ca Fruit Ninja este atat de popular si de interesant, dezvoltatorii sai s-au hotarat sa il ofere gratuit in App Store in perioada urmatoare, astfel ca daca nu l-ati incercat inca, va recomand sa o faceti deoarece nu veti avea absolut nimic de pierdut. Fruit Ninja este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.