Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S – cum va rezolva Apple problema MAJORA a indoirii ?

iPhone 6S – cum va rezolva Apple problema MAJORA a indoirii ?

iPhone 6 Plus indoit explicatie

  iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, insa inainte ca ele sa ajunga efectiv pe piata, cei din Cupertino au de rezolvat o problema MAJORA a actualelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea acelasi design precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple schimband design-ul produselor sale o data la 2 ani. In aceasta idee, inainte de a lansa pe piata noile produse, Apple trebuie sa le rezolve intai problema carcasei care se indoaie in timpul utilizarii de zi cu zi.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus – problema indoirii carcasei

  Am putea spune ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus pleaca din start cu un foarte mare dezavantaj, problema carcasei fiind in atentia presei din lumea intreaga timp de cateva saptamani de zile in toamna anului trecut. Apple a incercat sa demonstreze ca isi testeaza riguros produsele si ca numarul utilizatorilor afectati este foarte mic, acceptand intr-un final sa inlocuiasca terminalele problematice. Desigur ca acest lucru nu a facut uitata problema carcaselor produselor, desi foarte multi oameni au cumparat unul dintre cele doua terminale in ciuda tuturor informatiilor existente pe piata.

iPhone 6 Plus indoit explicatie 1

  Pentru 2015 Apple nu are nevoie de probleme similare cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca, in opinia mea, va intari suplimentar mijlocul carcaselor sale pentru a impedica indoirea. Apple a intarit actualele carcase ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa o greseala de design le-a lasat vulnerabile, astfel ca anul viitor va monta cel mai probabil elemente metalice suplimentare pentru a intari rezistenta. Rezolvarea este una simpla si poate fi facuta fara a afecta aspectul exterior al carcasei, asa ca Apple poate lansa termnale cat se poate de rezistente de la bun inceput pe piata.

  Acesea fiind spuse, sunt ferm convins ca 2015 va aduce un nou scandal pentru iPhone-uri, dar el nu va avea legatura cu indoirea carcasei.

  • amfetamin

    Eu n-as fi asa convins ca vom avea neaparat vreun scandal anul acesta legate de noile iphone-uri 6S si 6S Plus. Istoria ne-a aratat ca Apple invata din greseli,ma refer la faptul ca Apple la modelele cu S in coada a eliminat problemele aparute de-a lungul unui an de zile de la aparitia modelului fara S. Iphone 4 Antennagate-Iphone 4S antena imbunatatita,iphone 5 vopseaua problematica,power button problematic-Iphone 5S alta vopsea,arcuri mai rezistente la power button.Astea sunt doar cateva care imi vin acum in minte.

  • Ionut

    Pune ți va voi forța cu telefonul sau țineți l in buzunar la spate . Pe mine m-a amuza povestea cu indoitul, dacă aluminiul se curbează înseamnă ca plasticul crapă…nu inteleg de ce nu va asumați acest risc si aici m-a refer la posesorii de astfel de terminale. Va mai dau un exemplu : de ce va cumpărați tv led cu diagonale mari si nu ramaneti la Cromatic sau Elcrom, ca poate da copilul cu ceva in ecran si il trosnește ? Ia gândiți va mai bine si cel mai bine ar si sa cumpăram lucruri pe care ni le permitem nu de fițe si apoi sa ne plangem …