iPhone 6S – cum va rezolva Apple problema MAJORA a indoirii ?

iPhone 6 Plus indoit explicatie

  iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, insa inainte ca ele sa ajunga efectiv pe piata, cei din Cupertino au de rezolvat o problema MAJORA a actualelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea acelasi design precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple schimband design-ul produselor sale o data la 2 ani. In aceasta idee, inainte de a lansa pe piata noile produse, Apple trebuie sa le rezolve intai problema carcasei care se indoaie in timpul utilizarii de zi cu zi.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus – problema indoirii carcasei

  Am putea spune ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus pleaca din start cu un foarte mare dezavantaj, problema carcasei fiind in atentia presei din lumea intreaga timp de cateva saptamani de zile in toamna anului trecut. Apple a incercat sa demonstreze ca isi testeaza riguros produsele si ca numarul utilizatorilor afectati este foarte mic, acceptand intr-un final sa inlocuiasca terminalele problematice. Desigur ca acest lucru nu a facut uitata problema carcaselor produselor, desi foarte multi oameni au cumparat unul dintre cele doua terminale in ciuda tuturor informatiilor existente pe piata.

iPhone 6 Plus indoit explicatie 1

  Pentru 2015 Apple nu are nevoie de probleme similare cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca, in opinia mea, va intari suplimentar mijlocul carcaselor sale pentru a impedica indoirea. Apple a intarit actualele carcase ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa o greseala de design le-a lasat vulnerabile, astfel ca anul viitor va monta cel mai probabil elemente metalice suplimentare pentru a intari rezistenta. Rezolvarea este una simpla si poate fi facuta fara a afecta aspectul exterior al carcasei, asa ca Apple poate lansa termnale cat se poate de rezistente de la bun inceput pe piata.

  Acesea fiind spuse, sunt ferm convins ca 2015 va aduce un nou scandal pentru iPhone-uri, dar el nu va avea legatura cu indoirea carcasei.