Prima Pagina REDUCERI REVOLUTIA PRETURILOR aduce REDUCERI pentru ZECI DE MII de produse

REVOLUTIA PRETURILOR aduce REDUCERI pentru ZECI DE MII de produse

revolutie prets

  REVOLUTIA PRETURILOR este o campanie de REDUCERI derulata incepand din cursul zilei de maine de catre cel mai mare magazin online din Romania, ea oferindu-ne posibilitatea de a cumpara la pret redus ZECI DE MII de produse in aceasta pagina. Dupa este normal in campaniile de acest gen, magazinul online isi va initia campania inca de la prima ora a diminetii si probabil va avea destule produse interesante. De obicei majoritatea produselor se vand extrem de repede dupa deschiderea magazinului, astfel ca va trebui sa fiti extrem de atenti dimineata pentru a cumpara ceva la pret foarte bun.

  Campaniile trecute pentru REVOLUTIA PRETURILOR ne-au adus o gama extrem de diversificata de produse la reducere, astfel ca vom avea laptop-uri, tablete, telefoane mobile, smartphone-uri, televizoare, electrocasnice, componente PC si multe, multe altele la PRET REDUS. Campania REVOLUTIA PRETURILOR este derulata in aceasta pagina pentru o perioada de trei zile incepand cu data de 27 ianuarie, astfel ca veti avea suficient timp pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza.

 • lucian84

  La câte reduceri au desprins luna lui Noiembrie ai zice ca își vând tot ce au pe stoc sa închidă magazinul dar defapt toate astea sunt doar un miraj !!! Ei vand lucrurile la prețul normal sau chiar mai mare si spun ca este la reducere !!! Pai dacă faci comparație între prețurile din România si cele din Germania nu este aproape nici o diferența, dar salariile sunt de aproape 10 ori mai mici !!!

 • LucianS

  Se cheama marketing.Emag nu mai e ce a fost candva.

 • Tot nu inteleg de ce se mai fac comparatii intre preturile de aici si cele din alte tari. Mergeti voi si cumparati produsele la pretul de acolo, aduceti-le aici, vindeti-le legal si sa vedem la ce preturi o faceti.

 • lucian84

  Adică ce vrei sa zici ca prețul de transport din China in România este mai mare decât fi China in Germania sau Spania ??? Îți spun eu ca nu. Numai ca aia de bazează pe un număr mai mare de vânzări pe când la noi numărul fiind mai mic se bazează pe prețuri mari !!!

 • aurel

  Ce înseamnă “prima ora a dimineții”???Ai omis sa spui ca cei care au aplicația e-mag pe dispozitive mobile beneficiază de o ora in plus,adică au acces mai rapid la produse…..doar ca nu funcționează ….nu se conectează la cont.Marketing românesc ….doar MINCIUNI !!!!

 • Pingback: REVOLUTIA PRETURILOR - REDUCERI pentru ZECI DE MII DE PRODUSE()

 • @aurel: Tocmai de aia nu am spus, cumparaturile de pe mobil le faci cand nu ai alternative, nu cand esti acasa si ai un calculator. Pe mobil esti extrem de limitat in a vedea informatii si a face cumparaturi.